Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Klaar voor de nieuwe eindtermen!

De modernisering van het secundair onderwijs draait op volle toeren. Het departement onderwijs, de onderwijskoepels, de scholen ... zijn volop bezig om de hervorming van het middelbaar te vertalen naar de praktijk. Ook als uitgeverij stomen we alles klaar om in de 1e graad aan de slag te gaan met de nieuwe eindtermen en leerplannen. 

Wat betekent de onderwijshervorming concreet? 
Hoe pakken wij dit aan als uitgeverij? 
Wat verandert er aan het lesmateriaal?

Via deze website houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, informeren we je over onze visie en aanpak en bezorgen we je voorbeeldpagina's van onze vernieuwde methodes en concordantielijsten. Stay tuned! 

Nieuws

Webinars

Webinars

Geschiedenis | Mens & Samenleving
Meer weten over onze vernieuwde geschiedenismethode Janus? Interesse in onze methode voor het nieuwe vak Mens & Samenleving? Schrijf je snel in voor deze webinars! 

LEES MEER »

Infosessie: De nieuwe eindtermen in onze methodes

Infosessie: De nieuwe eindtermen in onze methodes

Woensdag 10 april geven we ook een infosessie tijdens de onderwijsbeurs Tools4Schools in Kortrijk. Van 12u tot 13u ontdek je hoe wij onze methodes afstemmen op de nieuwe eindtermen en leerplannen. 

Klik hier om je in te schrijven »

Infosessies 1e graad

Infosessies

Wiskunde | Nederlands | Frans | Engels
Benieuwd hoe de (nieuwe) methodes wiskunde en talen aansluiten op de eindtermen in de eerste graad van het secundair onderwijs? In maart nodigen we je uit op onze infosessies.

LEES MEER »

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief