Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.
Art & books

Die Keure drukt voor gerenommeerde musea, kunstgalerijen en uitgeverijen in binnen- en buitenland. Met klanten als het het Rijksmuseum, Tate Modern, Tate Britain en het Art Institute of Chicago behoren we tot de wereldtop op vlak van kunstproducties. Onder het motto ‘a perfect reproduction is an art’, zijn wij dé referentie in boeken over kunst, fashion, design, fotografie, muziek, lifestyle en architectuur.


Bekijk portfolio
Commercieel drukwerk

Van een eenvoudige brochure tot een technisch uitdagend concept, onze adviseurs en vakmensen denken en werken mee aan het visualiseren van elke brochure, catalogus en ander commercieel drukwerk.


Bekijk portfolio
Visual Communication

Ons Visual Communication team levert totaaloplossingen voor alle vormen van sign & screen drukwerk, zowel in digitale druk als zeefdruk. Zo produceren we het POS-materiaal voor enkele grote Belgische bedrijven.


Bekijk portfolio

Nieuws

Nieuws | Spelende kinderen | die Keure

Graag Traag!

Spelende kinderen op straat, heerlijk om te zien, toch? Om de veiligheid te garanderen, bakenen veel gemeenten speelstraten af met signalisatieborden. Zijn deze aan vernieuwing toe? Onze Art director ontwierp nieuwe borden. 

ONTDEK ZE HIER »

Nieuws | Herfsttij der Middeleeuwen | die Keure

Herfsttij der Middeleeuwen

Tijdens de boekpresentatie van de jubileumeditie van Herfsttij der Middeleeuwen op 17 september, werd het eerste exemplaar overhandigd aan Nederlands minister-president Mark Rutte. Het boek werd gedrukt bij die Keure. 

Nieuws | See All This: The making of

See All This: The making of

Het Nederlands kunstmagazine See All This maakte dit prachtige 'making of' filmpje van hun zomernummer. Ook onze drukkerij komt mooi in beeld. Rond minuut 1 zie je onze drukpersen en collega's Geert en Jan aan het werk. 

Bekijk het filmpje »

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Over die Keure Printing

Die Keure is een Belgisch familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring in drukken en uitgeven.

Onze drukkerij, gevestigd in Brugge, is één van de meest toonaangevende in Europa. Die Keure is gespecialiseerd in het drukken van high-end kunstboeken, tentoonstelling-, veiling- en productcatalogi, commercieel kwaliteitsdrukwerk en magazines over kunst, fotografie, mode, architectuur, muziek en lifestyle.