Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.
Art & books

Die Keure drukt voor gerenommeerde musea, kunstgalerijen en uitgeverijen in binnen- en buitenland. Met klanten als het het Rijksmuseum, Tate Modern, Tate Britain en het Art Institute of Chicago behoren we tot de wereldtop op vlak van kunstproducties. Onder het motto ‘a perfect reproduction is an art’, zijn wij dé referentie in boeken over kunst, fashion, design, fotografie, muziek, lifestyle en architectuur.


Bekijk ons portfolio
Commercieel drukwerk

Van een eenvoudige brochure tot een technisch uitdagend concept, onze adviseurs en vakmensen denken en werken mee aan het visualiseren van elke brochure, catalogus en ander commercieel drukwerk.


Bekijk ons portfolio

Nieuws

Modular: Sensitive to light

Video: Sensitive to light

Voor Modular Lighting Instruments drukte die Keure deze uitzonderlijke catalogus met lichtsensitieve inkt. Rode draad doorheen de catalogus is het thema 'sensitivity to light'. Dit korte filmpje geeft je een impressie van deze prachtige creatie. 

Bekijk het filmpje »

Dana Lixenberg wint Nederlandse Fotoboekenprijs

Dana Lixenberg wint Nederlandse Fotoboekenprijs

Het fotoboek Imperial Courts van Dana Lixenberg heeft op 27 mei de eerste Nederlandse Fotoboekenprijs gewonnen. De jury prijst onder andere het perfecte drukwerk van het boek, dat bij die Keure verzorgd werd. 

Lees meer »

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Over die Keure Printing

Die Keure is een Belgisch familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring in drukken en uitgeven.

Onze drukkerij, gevestigd in Brugge, is één van de meest toonaangevende in Europa. Die Keure is gespecialiseerd in het drukken van high-end kunstboeken, tentoonstelling-, veiling- en productcatalogi, commercieel kwaliteitsdrukwerk en magazines over kunst, fotografie, mode, architectuur, muziek en lifestyle.