Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.
Art & books

Die Keure drukt voor gerenommeerde musea, kunstgalerijen en uitgeverijen in binnen- en buitenland. Met klanten als het het Rijksmuseum, Tate Modern, Tate Britain en het Art Institute of Chicago behoren we tot de wereldtop op vlak van kunstproducties. Onder het motto ‘a perfect reproduction is an art’, zijn wij dé referentie in boeken over kunst, fashion, design, fotografie, muziek, lifestyle en architectuur.


Bekijk onze portfolio
Commercieel drukwerk

Van een eenvoudige brochure tot een technisch uitdagend concept, onze adviseurs en vakmensen denken en werken mee aan het visualiseren van elke brochure, catalogus en ander commercieel drukwerk.


Bekijk onze portfolio

Nieuws

Modular: Sensitive to light

Video: Sensitive to light

Voor Modular Lighting Instruments drukte die Keure deze uitzonderlijke catalogus met lichtsensitieve inkt. Rode draad doorheen de catalogus is het thema 'sensitivity to light'. Dit korte filmpje geeft je een impressie van deze prachtige creatie. 

Bekijk het filmpje »

Video: Rip Hopkins in onze drukkerij

Video: Rip Hopkins in onze drukkerij

In maart rolde het boek 'Canada Canada - Rip Hopkins' (Editions Filigranes) van onze persen. De fotograaf en zijn team waren erbij en maakten dit it leuke filmpje. 

Bekijk het filmpje »

Dana Lixenberg wint Nederlandse Fotoboekenprijs

Dana Lixenberg wint Nederlandse Fotoboekenprijs

Het fotoboek Imperial Courts van Dana Lixenberg heeft op 27 mei de eerste Nederlandse Fotoboekenprijs gewonnen. De jury prijst onder andere het perfecte drukwerk van het boek, dat bij die Keure verzorgd werd. 

Lees meer »

Intrus Sympathiques bekroond in de wedstrijd 'Best Book Design'

Intrus Sympathiques bekroond in de wedstrijd 'Best Book Design'

Het boek 'Bernhard Chadebec – Intrus Sympathiques', gedrukt door die Keure, heeft de bronzen medaille gewonnen in de wedstrijd 'Best Book Design from all over the World'. Deze internationale wedstrijd, georganiseerd door de Stiftung Buchkunst Leipzig, beoordeelt boeken die al door een nationale jury van experten werden bekroond.  'Intrus Sympathiques' is één van de 14 winnende publicaties die gekozen werden uit bijna 600 van de mooiste boeken uit 32 landen.

Lees meer »

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Over die Keure Printing

Die Keure is een Belgisch familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring in drukken en uitgeven.

Onze drukkerij, gevestigd in Brugge, is één van de meest toonaangevende in Europa. Die Keure is gespecialiseerd in het drukken van high-end kunstboeken, tentoonstelling-, veiling- en productcatalogi, commercieel kwaliteitsdrukwerk en magazines over kunst, fotografie, mode, architectuur, muziek en lifestyle.