Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.
Art & books

Die Keure drukt voor gerenommeerde musea, kunstgalerijen en uitgeverijen in binnen- en buitenland. Met klanten als het het Rijksmuseum, Tate Modern, Tate Britain en het Art Institute of Chicago behoren we tot de wereldtop op vlak van kunstproducties. Onder het motto ‘a perfect reproduction is an art’, zijn wij dé referentie in boeken over kunst, fashion, design, fotografie, muziek, lifestyle en architectuur.


Bekijk portfolio
Commercieel drukwerk

Van een eenvoudige brochure tot een technisch uitdagend concept, onze adviseurs en vakmensen denken en werken mee aan het visualiseren van elke brochure, catalogus en ander commercieel drukwerk.


Bekijk portfolio
Visual Communication

Ons Visual Communication team levert totaaloplossingen voor alle vormen van sign & screen drukwerk, zowel in digitale druk als zeefdruk. Zo produceren we het POS-materiaal voor enkele grote Belgische bedrijven.


Bekijk portfolio

Nieuws

Nieuws | De beste kunstboeken van 2017 | die Keure

De beste kunstboeken van 2017

We waren blij verrast en trots te lezen dat de New York Times één van onze projecten vernoemt als 'Beste kunstboeken van 2017'.  40 Years New, het verjaardagsboek van New Museum, werd gedrukt door die Keure en krijgt met recht en rede deze titel: een pareltje! 

Meer over 40 Years New »

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Over die Keure Printing

Die Keure is een Belgisch familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring in drukken en uitgeven.

Onze drukkerij, gevestigd in Brugge, is één van de meest toonaangevende in Europa. Die Keure is gespecialiseerd in het drukken van high-end kunstboeken, tentoonstelling-, veiling- en productcatalogi, commercieel kwaliteitsdrukwerk en magazines over kunst, fotografie, mode, architectuur, muziek en lifestyle.