Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.
Boeken

Die Keure drukt boeken voor gerenommeerde musea, kunstgalerijen en uitgeverijen in binnen- en buitenland. Met klanten als het het Rijksmuseum, Tate Modern, Tate Britain en het Art Institute of Chicago behoren we tot de wereldtop op vlak van kunstproducties. Onder het motto ‘a perfect reproduction is an art’, zijn wij dé referentie in boeken over kunst, fashion, design, fotografie en architectuur.


Bekijk onze portfolio
Magazines

Die Keure is expert op het vlak van drukken, afwerken en distribueren van magazines en tijdschriften. Met trots mogen we luxueuze magazines zoals GUP, Fantastic Man en See all this tot onze klanten rekenen.


Bekijk onze portfolio
Catalogi & Brochures

Van een eenvoudige brochure tot een technisch uitdagend concept, onze adviseurs en vakmensen denken en werken mee aan het visualiseren van elke brochure, catalogus en ander commercieel drukwerk.


Bekijk onze portfolio

Nieuws

Video: Rip Hopkins in onze drukkerij

Video: Rip Hopkins in onze drukkerij

In maart rolde het boek 'Canada Canada - Rip Hopkins' (Editions Filigranes) van onze persen. De fotograaf en zijn team waren erbij en maakten dit it leuke filmpje. 

Bekijk het filmpje »

Perslucht in zeecontainer bij drukkerij die Keure

Oktober 2016

Kunstenaars die naast de drukpers staan en heel kritisch het resultaat bekijken. Dat is bij drukkerij die Keure in Brugge dagelijkse kost.Want kunstenaars willen per se dat de kleuren op papier net zo worden weergegeven als op hun schilderij. En die Keure geniet wereldfaam op dat vlak, tot in de Verenigde Staten. Hoge kwaliteit vraagt die Keure ook van haar leveranciers. CompAir Geveke mocht de nieuwe persluchtinstallatie leveren, omdat CompAir Geveke verder meedacht dan andere leveranciers. Onder meer door voor te stellen de hele installatie in een zeecontainer te plaatsen.

Lees het volledige artikel »

Intrus Sympathiques bekroond in de wedstrijd 'Best Book Design'

Intrus Sympathiques bekroond in de wedstrijd 'Best Book Design'

Het boek 'Bernhard Chadebec – Intrus Sympathiques', gedrukt door die Keure, heeft de bronzen medaille gewonnen in de wedstrijd 'Best Book Design from all over the World'. Deze internationale wedstrijd, georganiseerd door de Stiftung Buchkunst Leipzig, beoordeelt boeken die al door een nationale jury van experten werden bekroond.  'Intrus Sympathiques' is één van de 14 winnende publicaties die gekozen werden uit bijna 600 van de mooiste boeken uit 32 landen.

Lees meer »

Ceci n’est pas un calendrier

Ceci n’est pas un calendrier

Traditiegetrouw creëerde Agfa Graphics, in samenwerking met die Keure, een geavanceerde gedrukte kalender voor zijn vipklanten. Met duurzame innovatie als leidmotief biedt de kalender 2017 een verbluffende combinatie van hedendaagse kunst, grafisch ontwerp, schitterende drukkwaliteit en levendige verbetertechnieken. Ceci n’est pas un calendrier (Dit is geen kalender) is de titel van de kalender. 

Lees meer en bekijk de 'making-of' »

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Over die Keure Printing

Die Keure is een Belgisch familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring in drukken en uitgeven.

Onze drukkerij, gevestigd in Brugge, is één van de meest toonaangevende in Europa. Die Keure is gespecialiseerd in het drukken van high-end kunstboeken, tentoonstelling-, veiling- en productcatalogi, commercieel kwaliteitsdrukwerk en magazines over kunst, fotografie, mode, architectuur, muziek en lifestyle.