Auteurs en sprekers

INFO VOOR
Uw expertise delen?
Meewerken aan nieuwe publicaties?
1
Uw eigen publicatie uitgeven

Als uitgeverij gespecialiseerd in vakliteratuur voor professionals bieden wij boeken, tijdschriften en digitale toepassingen over recht, bedrijfskunde en erfgoed. Wilt u uw kennis en ervaring over uw vakgebied delen door middel van een boek of via een artikel in een vaktijdschrift? Wilt u als docent uw eigen handboek uitgeven?

Advies, ondersteuning en een persoonlijke aanpak
Van manuscript tot afgewerkte boek, van redactiewerk tot drukken. De uitgever en zijn/haar team staan u bij in het volledige proces en volgen de publicaties van A tot Z op. U kan altijd bij een vaste uitgever en redacteur terecht met vragen over uw project.

Feedback en kwaliteitscontrole
Die Keure werkt in een niche en kan vanuit deze optiek sterke begeleiding bieden, omdat onze uitgevers ook met hun professionele achtergrond de markt kennen. In de rol van ‘sparringpartner’ geven we raad over de opzet, doelgroep en invalshoek van uw boek. Een grondig nazicht en taalkundige controle van de teksten door onze assistent-uitgevers (mét jarenlange ervaring), een netwerk van externe redactieraden en de organisatie van formele en informele reviews garanderen een hoogstaand en kwalitatief eindproduct.

De promotie
Samen met ons marketingteam zorgen we dat uw publicatie de juiste doelgroep bereikt via onze distributiekanalen en uw netwerk. Ons uitgebreid netwerk en database van experts zorgen ervoor dat uw publicaties meteen een ruim bereik krijgt.

Opleidingen
Ons opleidingscentrum biedt u een platform om uw kennis en ervaring op een praktijkgerichte manier met anderen te delen. We bekijken samen wat het beste format is:  live, livestream of webinar on demand. We verzorgen de praktische zaken van de opleiding en activeren ons netwerk.

Een financiële garantie
Bij ons hoeft u niet zelf te investeren in het boek. Wij geloven in het project en dragen dan ook het volledige financiële risico.

Hebt u een idee voor een publicatie of hebt u al een manuscript?

Contacteer een van onze uitgevers 
om samen de mogelijkheden te bekijken 
via een verkennend – en geheel vrijblijvend – gesprek.

2
Bijdragen aan één van de die Keure publicaties

Wilt u graag uw kennis over een bepaald rechtsdomein delen met anderen?

Een artikel voor een tijdschrift kan op vraag van de redactie of op eigen initiatief worden ingestuurd.
Afhankelijk van het tijdschrift gelden enkele technische instructies, die ervoor zorgen dat uw artikel aansluit bij de filosofie en het concept van het tijdschrift.

Wij verwelkomen uw bijdrage van harte.

3
Een vorming of studiedag organiseren

Ons opleidingscentrum biedt u een platform om uw kennis en ervaring op een praktijkgerichte manier met anderen te delen. Samen bekijken we wat de beste format is: live, livestream of webinar on demand.
We verzorgen de praktische zaken van de opleiding en activeren ons netwerk. 

              >> Contacteer ons voor meer informatie