Zoeken

Met meer dan 80 jaar ervaring is die Keure een toonaangevende Belgische drukkerij met klanten over de hele wereld. Onze drukkerij is gespecialiseerd in high-end kunstboeken, commercieel kwaliteitsdrukwerk en magazines over kunst, fotografie, architectuur, mode, muziek en lifestyle.

#80yearsofprintingexperience

#wegobeyond

Onze sterktes

Kwaliteit

De rode draad door alle producties is onze focus op kwaliteit, op elk vlak. Het allerbeste resultaat kan enkel worden geleverd met een topteam in een optimale werkomgeving met respect voor elkaar, onze klanten en voor het milieu.

Fotogravure

Met een intern team van vakmensen controleren of corrigeren we, op vraag van de klant, beeld per beeld om het best mogelijke drukresultaat voor elk type papier te bereiken.

Service

Ons team van experten biedt klanten wereldwijd een exceptionele klantenservice en zet alles op alles om het allerbeste in publicaties naar boven te brengen. Wij denken graag mee van A tot Z, van concept tot levering.

Nieuws

Om onze alom geprezen kwaliteit, flexibiliteit en service te blijven garanderen, investeren we bij die Keure voortdurend in de toekomst. De recente aankoop van de digitale drukpers HP Indigo 15 K HD is hiervan een mooi voorbeeld.
Onze drukkerij is gevestigd in Brugge, maar ondertussen heeft die Keure zich ontwikkeld tot een belangrijke internationale speler in de drukwereld. Wist u dat we zelfs vertegenwoordigd zijn in New York en Los Angeles? Gluur hier al eens binnen!
Als uitgeverij en drukkerij slagen we erin onze ecologische voetafdruk te blijven verlagen dankzij een sterke duurzaamheidsstrategie. Volg hier de tot nu toe behaalde resultaten van onze duurzame inspanning.
Die Keure Printing blijft inzetten op innovatie onder de nieuwe slagzin “We Go Beyond”. Hierbij horen ook een gloednieuwe pers en nagelnieuwe website.
Daag ons uit
met jouw project

Onze kantoren

die Keure (hoofdzetel)

Kleine Pathoekeweg 3
8000 Brugge

die Keure LA Office

2404 Wilshire Blvd. #5E
Los Angeles, CA 90057

die Keure NY Office

195 Chrystie Street #909AB
New York, NY 10002

die Keure London Office

Rocket Gallery
4 Sheep Ln, London E8 4QS

die Keure Nederland Office

Galileilaan 31
6716 BP Ede