Met meer dan 80 jaar ervaring is die Keure een toonaangevende Belgische drukkerij met klanten over de hele wereld. Onze drukkerij is gespecialiseerd in high-end kunstboeken, commercieel kwaliteitsdrukwerk en magazines over kunst, fotografie, architectuur, mode, muziek en lifestyle.

#80yearsofprintingexperience

#wegobeyond

Onze sterktes

Kwaliteit

De rode draad door alle producties is onze focus op kwaliteit, op elk vlak. Het allerbeste resultaat kan enkel worden geleverd met een topteam in een optimale werkomgeving met respect voor elkaar, onze klanten en voor het milieu.

Fotogravure

Met een intern team van vakmensen controleren of corrigeren we, op vraag van de klant, beeld per beeld om het best mogelijke drukresultaat voor elk type papier te bereiken.

Service

Ons team van experten biedt klanten wereldwijd een exceptionele klantenservice en zet alles op alles om het allerbeste in publicaties naar boven te brengen. Wij denken graag mee van A tot Z, van concept tot levering.

Nieuws

Tijdens de wedstrijd 50 Books | 50 covers 2022 vielen opnieuw 6 boeken waaraan die Keure mee werkte in de prijzen.
De voornaamste reden waarom we trouw blijven aan het conventionele offsetdrukken is vanuit ecologische overwegingen. We gaan er graag even dieper op in.
Met trots kunnen we aankondigen dat het boek Vermeer vandaag voor de vierde keer in druk gaat!
Die Keure is weer voor 5 jaar FSC gecertificeerd. Na een grondige doorlichting van de activiteiten en administratie kregen we een nieuw certificaat. Het garandeert dat ons papier een herkomst heeft uit verantwoord beheerde bossen.
Daag ons uit
met jouw project

Onze kantoren

die Keure (hoofdzetel)

Kleine Pathoekeweg 3
8000 Brugge

die Keure LA Office

2404 Wilshire Blvd. #5E
Los Angeles, CA 90057

die Keure NY Office

195 Chrystie Street #909AB
New York, NY 10002

die Keure London Office

Rocket Gallery
4 Sheep Ln, London E8 4QS

die Keure Nederland Office

Galileilaan 31
6716 BP Ede