Burgerlijk recht

Burgerlijk recht vormt het fundament van ons dagelijks leven. Het regelt de rechtsverhoudingen tussen burgers onderling. Het omvat onder andere het personen- en familierecht, het relatievermogensrecht (erfrecht en huwelijksvermogensrecht), het goederenrecht en het verbintenissenrecht. Ook een aantal specifieke rechtstakken, zoals het agrarisch recht, het medisch en gezondheidsrecht en de bijzondere overeenkomsten vallen onder het burgerlijk recht.

Staat u voor uitdagingen binnen het burgerlijk recht en zoekt u naar waardevolle kennis en inzichten? Hieronder vindt u publicaties, digitale oplossingen en opleidingen binnen deze rechtstak.

Interessante opleidingen

Bekijk de opleidingskalender voor opleidingen en studiedagen 

Webinars on demand

Digitale oplossingen

T.Not.+ is een platform die alle informatie voor het notariaat bundelt in één pakket. Naast vlotte raadpleging van verschillende bronnen hebt u ook toegang tot extra tools zoals twee handige calculators. .

Omnilegie is dé wetgevingsdatabank van die Keure–la Charte en bevat onder meer onze volledige verzameling geannoteerde wetgeving. 

LexNow is een platform voor juridische documentatie waar rechtspraak en doctrine te vinden is van de uitgeverijen die Keure-la Charte en Anthemis.

Blijf op de hoogte…

Via de nieuwsbrief ontvangt u updates van nieuwe publicaties,
acties, digitale oplossingen en opleidingen.

Schrijf hieronder in op de nieuwsbrief.