LexNow

LexNow is een multimodulair digitaal platform voor juridische documentatie en komt tegemoet aan de vraag van juridische professionals voor accurate en actuele juridische documentatie en het verrijken van hun expertise.

Professionals die dagelijks met recht in aanraking komen, hebben er belang bij om vlot en onbeperkt toegang te hebben tot de meest complete en recente juridische informatie (wetgeving, rechtsleer …).

Een complete database

Juridische professionals moeten zich vaak in nieuwe materie verdiepen. Tijdswinst, efficiëntie en betrouwbaarheid zijn daarbij cruciaal.  LexNow bundelt de Belgische wetgeving, rechtspraak en alle rechtsleer van die Keure-la Charte en Anthemis in één platform. 

Meteen op de hoogte

Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden binnen het expertisegebied, biedt LexNow Streams aan. Via een abonnement op samengestelde feeds wordt u meteen op de hoogte gebracht van wijzigingen en evoluties binnen de rechtsdomeinen die u aanbelangen.  

Expertise uitbreiden

Met Buckets, of leertrajecten, verdiept u zich snel in de meest essentiële concepten en begrippen over specifieke juridische onderwerpen.
Voor een specifiek onderwerp, kunt u een voor u samengestelde Bucket volgen of uw eigen Bucket creëren.
Elke gebruiker kan, via een openbare marktplaats kiezen om zich te abonneren op onderwerpen die verband houden met zijn eigen interesses & expertise. 

LexNow.io is geschikt voor alle juridische professionals in zowel kleine als grote organisaties en bedrijven. 

Onbeperkte toegang

In dit online platform hebt u als abonnee onbeperkte toegang tot volgende onderdelen:

  • alle boeken en tijdschriften
  • alle wetgeving
  • alle rechtspraak
  • alle rechtsgebieden
  • alle regio’s
  • alle functionaliteiten (library, zoekmotor, Streams, Buckets, automatische vertalingen, hyperlinks, gepersonaliseerde suggesties…)
  • alle inhoud van de S&B marketplace

Benieuwd naar LexNow.io maar wenst u eerst nog wat meer informatie, prijzen, video’s, reviews…? Klik op de knop hieronder en ontdek alles over dit online platform.  

Gratis proefabonnement

Benieuwd om het platform te testen? Maak een gratis proefaccount aan en ontdek LexNow.io volop gedurende twee weken. 

Meer informatie of prijzen?

Compleet

Toegang tot alle relevante informatie en publicaties. Blader snel tussen verschillende documenten en krijg inzicht in de evolutie van de wetgeving.

All-in

Onbeperkte toegang tot alle inhoud en functies van het platform, zonder enige beperking (betreffende onderwerp, taal of grondgebied).

Gepersonaliseerd

Persoonlijke en aanpasbare ruimte om snel al uw referentiedocumenten op te slaan en Streams en Buckets op maat samen te stellen.