Een frisse start ... 2024

Bij de start van het nieuwe jaar willen wij u eerst en vooral bedanken voor het vertrouwen dat u het afgelopen jaar in onze uitgeverij en onze producten heeft gesteld. Wij wensen u een succesvol en schitterend nieuw jaar toe, waarin onze wegen hopelijk opnieuw zullen kruisen.

De juridische wereld in volle beweging

 

De juridische wereld staat voor grote uitdagingen. De complexiteit van het recht neemt toe, de technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en de verwachtingen van de samenleving zijn hoog. Ook in 2024 blijft onze missie het leveren van kwalitatieve publicaties, digitale content en opleidingen die juridische experts sterker maken in hun vak. Dit doen we met toewijding en precisie, om u de meest accurate en relevante informatie te bieden.

Die Keure-la Charte Professional
 

Om onze positie als toonaangevende uitgeverij van juridische informatie te verstevigen, introduceren we vanaf dit jaar een nieuw logo en een nieuwe stijl in onze communicatie. Vernieuwing, zonder de jarenlange traditie uit het oog te verliezen. 
Met het nieuwe logo willen we ook de tweetaligheid van onze Belgische uitgeverij beter onder de aandacht brengen: die Keure-la Charte. We zijn er immers voor élke juridische expert, zowel in Vlaanderen en Brussel als in Wallonië.

Een nieuw logo en nieuwe website
 

Het nieuwe logo is een verfijning van het vorige. Met wat verbeelding ziet u zowel een boek als een laptop. Die combinatie symboliseert onze missie: juridische experts ondersteunen in hun werk, zowel met traditionele als met digitale media. 
Ook in 2024 willen we u op een aangename manier informeren over de nieuwste publicaties en opleidingen voor juridische experts. Daarvoor werd ook de website volledig vernieuwd en gebruiksvriendelijker gemaakt. Zo vindt u gemakkelijk alle publicaties, reeksen, opleidingen en digitale oplossingen per rechtstak terug.


We zijn klaar voor de toekomst en kijken ernaar uit om u ook de komende jaren sterker te blijven maken in uw vak.

Neem alvast een kijkje op de vernieuwde website …