Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Hoe goed is het Frans van je nieuwe eerstejaars?

Geef je Frans in het 1e jaar? Dan weet je als geen ander hoe spannend het is voor jouw leerlingen om de grote stap te maken van het lager naar het middelbaar. Je wilt dan ook dat ze bij het begin van het schooljaar een goede start nemen. Daar kunnen onze methodes Max (B-stroom) en Audace (A-stroom) hen bij helpen! 

De ideale startmodule

Zowel onze methode Frans voor de B-stroom (Max-Frans) als die voor de A-stroom (Audace) bieden in hun eerste module van het 1e jaar de nodige opfrissing van de leerstof Frans uit het lager onderwijs. Via de oefeningen in deze startmodule herhalen de leerlingen enerzijds wat ze al gezien hebben, en krijg jij als leerkracht anderzijds zicht op het niveau dat elke leerling tot dan toe individueel behaalt. Zo ken je in september hun persoonlijke beginsituatie en weet je beter bij welke leerstof je best nog wat meer stilstaat en waar je al wat sneller kunt gaan. 

Startmodule 1e jaar van Max-Frans en Audace

Ontvang een boekje

Om jou kennis te laten maken met Max-Frans of Audace en de startmodule, maakten we alvast een selectie. Vraag het boekje voor jouw stroom aan via het formulier en print het begin volgend schooljaar uit voor je nieuwe klas. Zo ben je alvast ruim op tijd goed voorbereid voor de nieuwe lessen Frans! 

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief