die Keure Educatief

MAX

Oefenen is de Max!

Wij zorgen ervoor dat jouw leerlingen ook in de vakantie uitgedaagd blijven. Met de gratis vakantieboekjes van Max boordevol speelse en gevarieerde oefeningen kunnen jouw leerlingen blijven oefenen. 

Vraag jouw vakantieboekjes aan

Doorheen de boekjes komen verschillende thema’s en vakken aan bod. Oefeningen uit de verschillende Max-methodes zorgen voor een leuke afwisseling voor de leerlingen.  

In de boekjes voor het 1e jaar kunnen de leerlingen hun stamboom tekenen met Max-Frans. Een treinreis uitstippelen met Max-wiskundeRebussen en kruiswoordraadsels oplossen met Max-natuur en Europese hoofdsteden verbinden met Max-ruimte.

In het 2e jaar ligt de nadruk op een combinatie van oefeningen uit Max-FransMax-wiskunde, Max-natuur en Max-ruimte. Logigrammen en coördinaten zijn maar enkele van de voorbeelden die voor wiskunde aan bod komen. In de Franse oefeningen maken de leerlingen onder andere hun valies om op reis te gaan en benoemen ze hun favoriete dieren!

Ontdek Max

Benieuwd naar meer Max? Blader door het materiaal en ontdek alles over de methodes voor de B-stroom en A-finaliteit op onze website.