Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Voor uw selectie werden geen producten gevonden.

Warenwetgeving | die Keure Professional Publishing

De warenwetgeving omvat alle regels die gelden voor de voedselveiligheid bij voedingswaren. Deze wetgeving is ook bedoeld om de kwaliteit van levensmiddelen te garanderen door onder andere regels op te leggen rond conservering van levensmiddelen. Warenwetgeving bestaat uit regionale warenwetgeving, federale warenwetgeving en Europese warenwetgeving. Specialisten in de voedingssector vinden bij die Keure relevante warenwetgeving boeken en tijdschriften om op de hoogte te blijven van de recente wijzigingen in de regelgeving.

Als R&D verantwoordelijke, laborant, inspecteur, voedingsdeskundige, bio-ingenieur of verantwoordelijke kwaliteitscontrole moet u op de hoogte zijn van de regionale, federale en Europese warenwetgeving. Wilt u zich verdiepen in warenwetgeving, allergenen, voedselveiligheid, voedselfraude of microbiologische richtwaarden bij levensmiddelen? Die Keure biedt boeken, tijdschriften én een online databank Warenwetgeving online voor specialisten in de voedingssector.

Nieuws

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief