Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Sluit het schooljaar feestelijk af met Hop! en Muzemundo

Het schooljaar loopt alweer op zijn einde en dat schreeuwt om een feestje. Ontwerp een coole affiche, nodig iedereen uit, maak een leuke choreo en schitter op het podium. 

👯 Een groepschoreografie aanleren met speelkaarten

Staat er nog een schoolfeest op de planning of sluit je het schooljaar graag af met een leuk dansje? Aan de hand van een activiteit uit Hop!, leer je in no time een leuke choreo aan. Je maakt het zo makkelijk of moeilijk als je wilt, afhankelijk van je groep.

DOWNLOAD DE LESFICHE EN BIJLAGEN »

hop speelkaarten

🥪 Affiche voor een keicoole schoolpicknick

Sluit je het schooljaar af met een picknick of komt er nog een feestje aan? Hoog tijd om iedereen op de hoogte te brengen! Maak het event bekend via affichekunst.


Hop! is een volledig digitale methode voor lichamelijke opvoeding in het lager onderwijs. Een innovatief concept dat meegaat met het digitale tijdperk. Al het lesmateriaal vind je op Kabas, jouw digitale toolbox. Benieuwd? Bekijk alvast de leuke trailer en ontdek de didactiek en meer.  

MEER INFO OVER HOP! »  

Muzemundo is een digitale methode muzische vorming. Een digitale kast boordevol lesideeën voor het eerste tot en met het zesde leerjaar.
Het aanbod muzische activiteiten is bruikbaar naast elke methode. 

MEER INFO OVER MUZEMUNDO »  

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief