die Keure Educatief

KADET

Trap op, trap af, want wiskunde is straf!

Om van je leerlingen echte wiskundeknobbels te maken, moet je in de lessen wiskunde veel inzetten op herhaling, inoefening en automatisering. Maar wist je dat je jouw leerlingen ook buiten de klas op een subtiele, maar leuke manier kunt laten herhalen? Dat kan met een set trapstickers van Kadet.

Hoppen van bewerking naar formule

Met de trapstickers van onze blended wiskundemethode Kadet oefenen jouw leerlingen verschillende bewerkingen en formules: van plus tot min, van maal naar gedeeld door en ook de formules voor oppervlakteberekening komen aan bod. Zo herhalen jouw leerlingen de geziene leerstof op een unieke, leuke manier én al bewegend tijdens hun dagelijkse passages door de gangen van jouw school. 

Doe mee en win🤞

Co-teacher Kai stippelt voor elke leerling een uniek adaptief oefentraject uit. Kon jij juist raden hoeveel oefeningen Kai leerlingen al liet maken van september t.e.m. februari? Dan maakte je kans op een set trapstickers van Kadet. Deelnemen kon t.e.m. 21 maart 2024.

Deze actie is afgelopen. De winnaars zijn: 
– Kaat Provoost (Onze-Lieve-Vrouwecollege Gerststraat)
– Mieke Engelborghs (De Nova Kids – Domein De Nova) 
– Lore Ruttens (Kov – Vrije Basisschool De Windroos) 
– Petra Demuynck (Kbo De Wegwijzer) 
– Esra Abu Al Kheir (Gbs De Stap Berlaar)

Benieuwd naar meer van Kadet?

Kadet wil wiskunde voor elke leerling boeiend en toegankelijk maken. Daarom differentieer je met Kadet op tempo en niveau, telkens op drie sporen. Via een ruim aanbod digitale tools oefenen leerlingen uitgebreid wat is aangeleerd. Co-teacher Kai helpt je graag om oefentrajecten op maat van elke leerling aan te bieden. Kai kent elke leerling, geeft feedback en jij volgt aan de hand van de overzichtelijke resultatenschermen. Zo heb jij tijd en ruimte om je leerlingen onmiddellijk op te volgen.

Gratis ontdekpakket

Wil je het materiaal van Kadet van dichtbij ontdekken? Blader alvast digitaal door voorbeelden en vraag jouw gratis ontdekpakket op papier aan met inkijkexemplaren van de methode.