die Keure Educatief

KADET

Test de breukentool van Kadet

Kadet, onze blended wiskundemethode voor het 1e t.e.m. het 6e leerjaar biedt heel wat digitale tools bij het lesmateriaal op Kabas. Die tools maken het voor jou als leerkracht mogelijk om de leerstof op een interactieve, motiverende manier aan te brengen en te herhalen. De toolbox van Kadet werd recent uitgebreid met een handige breukentool. 

Hoe werkt de breukentool?

Breuken aanleren was nog nooit zo leuk en eenvoudig dankzij de breukentool van Kadet. De tool stelt breukencombinaties t.e.m. 20 visueel voor, zowel lineair (breukbalk) als in een taartvoorstelling (breukcirkel). Je gebruikt hem op jouw digibord om je lessen te ondersteunen. Benieuwd?

Test de tool

De twee versies van de tool zijn nu al beschikbaar bij Kadet 3 (op Kabas onder applicatie), maar komen er ook aan voor de andere leerjaren. Zo gebruik jij de tool binnenkort bij al jouw breukenlessen. We geven jou alvast een voorproefje. 

Ken jij Kai al?

Kai is jouw co-teacher bij Kadet op Kabas die je leerlingen op het passende moment een slim aanbod geeft van oefeningen en instructie.Kai heeft, net zoals jij, alle eigenschappen van een topleerkracht en biedt een schat aan digitaal materiaal om iedere dag bij te springen in je klas. Jouw co-teacher neemt het even van je over zodat jij tijd vrijspeelt om te doen wat jij beter kan: die kinderen helpen die jouw expertise het meest nodig hebben. 

Ontmoet Kai

Benieuwd naar Kadet?

 Wil je de methode Kadet van dichtbij op papier en digitaal verkennen? Vraag snel jouw gratis ontdekpakket aan en ontdek alle sterktes van de methode.