Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Let's talk about you

Een nieuwe klas betekent veel nieuwe gezichten. In september wil je jouw leerlingen dan ook op een leuke manier laten kennismaken met elkaar. And guess what? De les Engels is daarvoor het perfecte moment! Haal inspiratie uit de verrassende vragenfiches van onze nieuwe methode Engels: Crisp.

Face the new faces

Een nieuw schooljaar, een nieuwe klas en nieuwe klasgenoten. Voor leerlingen is de start van het schooljaar altijd spannend, zeker voor wie naar een nieuwe school gaat of een nieuwe richting kiest. Dat is vaak het geval voor derdejaars: ze kiezen voor een nieuwe richting of veranderen misschien wel van school. Voor die leerlingen is het een motiverend duwtje in de rug als ze tijdens de les zelf de tijd krijgen om elkaar beter te leren kennen. In het Nederlands of in een andere taal! Zeker in het Engels kunnen ze elkaar al heel wat vertellen over zichzelf, hun familie en vrienden, hun hobby's, dromen en veel meer. Een goed, grappig of openhartig gesprek is misschien wel het begin van een true friendship! 

have a conversation

tell about yourself

friendship

Let's talk about ... you!

Crisp is een nieuwe methode Engels voor de 2e graad in de D- en de D&A-finaliteit. Deze vernieuwende methode plaatst de tekstsoorten centraal en biedt gevarieerde, actuele en uitnodigende werkvormen en taalmateriaal. Zo daagt Crisp de leerlingen uit om volop te spreken, luisteren, schrijven en lezen in het Engels. En beginnen doen we in september met een leuk kennismakingsgesprek!

Download hier twee fiches met verrassende vragen waarmee de leerlingen elkaar beter leren kennen en jij ook meer te weten komt over je klas. 

DOWNLOAD DE VRAGENFICHES »

vragenfiches crisp

MEER OVER CRISP »

BEKIJK HET MATERIAAL VAN CRISP 3 »

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief