die Keure Educatief

Bezorg jouw boekenlijst en steun Fonds Dieter

De boekenlijst van jouw school voor het nieuwe schooljaar krijgt stilaan vorm. Bezorg ons jouw boekenlijst en steun het goede doel. Bij ontvangst van jouw boekenlijst schenken we € 10 aan Fonds Dieter.  Zo steunen we samen een mooi initiatief dat aansluit bij onze visie en die van het onderwijs, namelijk dat alle kinderen recht hebben op kwalitatief onderwijs.

Wat doet Fonds Dieter?

Fonds Dieter is een steunfonds voor kansandere jongeren die het moeilijk hebben om na de middelbare school verdere studies aan te vatten en/of af te werken. Het fonds steunt zo jongeren uit de jeugdhulp of pleegzorg in hun droom om verder te studeren. Dat bereikt de organisatie op twee manieren: door aanvullende financiële steun voor studiekosten én door coaching.

Steun het goede doel

Bezorg jij ons voor 21 juni jouw boekenlijst via onderstaand formulier? Dan schenken wij € 10 euro aan het fonds. 

Onderwijs voor iedereen

Wij vinden het een grote meerwaarde te kunnen meewerken aan projecten die het verschil maken voor leerkracht en leerling. We zijn steeds op zoek naar nieuwe en efficiënte methodieken en middelen. Maar voor ons gaat het nog iets verder. De grens tussen kwaliteitsvol onderwijzen en toekomstgericht opvoeden vervaagt steeds meer. De rol van de school wordt daarin steeds belangrijker en de verantwoordelijkheid voor wie daar professioneel mee bezig is, alsmaar breder. Ook hierin willen wij, binnen onze mogelijkheden, een heel eind met jullie meegaan. Daarom plaatsen we graag initiatieven en organisaties zoals Fonds Dieter in de kijker.