Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Dag van de leerkracht 2021

De maand september zit er bijna op, net als de eerste drukke schoolweken. Kan je team nu wel een instant shot aan vitamines, mineralen en antioxidanten gebruiken? Dan komen de heerlijke én gezonde sapjes van JusRé zeker van pas. Schrijf je snel in via één van de formulieren en wie weet ontvangt jouw school een box van JusRé op de nationale Dag van de leerkracht 2021. Go, go, go en veel succes! 

5 oktober 2021

Naar aanleiding van Dag van de Leerkracht maken 5 scholen kans op een gratis box met 34 sapjes voor het leerkrachtenteam! Deelnemen kan tot en met 30 september 2021. We leveren de box op dinsdag 5 oktober 2021.

De JusRé sapjes zitten boordevol vitamines en bevatten geen smaakversterkers of toegevoegde suikers. Puur natuur dus.

Het grote voordeel van koudgeperste sappen is dat ze vlot door het lichaam worden opgenomen. Een instant shot aan vitamines, mineralen en antioxidanten dus. Het proces van ‘cold pressing’ bestaat erin dat de ingrediënten leeg gedrukt worden, en het voedzame sap van het vruchtvlees wordt gescheiden. Er komt slechts een beperkte oxidatie aan te pas zodat de levende substanties en voedingsstoffen optimaal blijven. Bij het persen komt bovendien geen warmte vrij, waardoor alle vitale elementen behouden blijven.

TWIN BOX 34X

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

Inhoud box: 34 Juices / Shots / Drinks / Smoothies / Soups in één box ter waarde van 105 euro.


Waag je kans! 🥝🍍🍒 

Deelnemen kan tot en met 30 september 2021. Op vrijdag 1 oktober maken we hier de winnaars bekend. 

Winnaars

Proficiat! Jullie ontvangen dinsdag 5 oktober, op Dag van de leerkracht, een gratis box van JusRé met 34 sapjes voor jou en je team, santé! 🥤

Stijn Vermeiren
Sofie Van Besauw 
Annelies Buckens
Tom Haesebrouck 
Isabelle Leurant 

 

 

dag van de leerkracht


 

dag van de leerkracht

dag van de leerkracht

dag van de leerkrachtLees ook

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief