Blauwe Wetboeken

Al bijna 30 jaar lang zijn de geannoteerde Blauwe Wetboeken van die Keure een begrip binnen de juridische wereld. Zoveel jaar geleden gestart met een eerste geannoteerde editie van het toenmalige Burgerlijk Wetboek, vertrekkend van een vernieuwend concept gebaseerd op een artikelsgewijze benadering van rechtspraak en rechtsleer, bestrijkt de reeks ‘Blauwe wetboeken’ ondertussen een breed spectrum aan wetgeving. Door de jaren heen heeft de reeks bovendien een geheel eigen en ruim gewaardeerde plaats verworven binnen de juridische vakliteratuur.

De Blauwe Wetboeken zorgen ervoor dat uw zoektocht naar antwoorden op een juridisch probleem eenvoudiger wordt. In elk wetboek krijgt u geactualiseerde wetteksten aangevuld met referenties van alle relevante wetswijzigingen, samenvattingen van belangrijke rechtspraak, interessante en essentiële rechtsleer, overzichten van rechtspraak en belangrijke (kruis)verwijzingen in commentaar.

Alle Blauwe Wetboeken zijn zorgvuldig samengesteld door een ruime ploeg van specialisten binnen hun vakgebied.

Wenst u steeds up-to-date te blijven?

Met een abonnement kiest u een of meerdere wetboeken en ontvangt u automatisch elke nieuwe editie aan een kortingstarief van 25 %. 

Hoe? 

  1. Selecteer hierboven het gewenste wetboek uit de reeks.
  2. Kies ‘abonnement’ bij uw bestelling.
  3. U ontvangt het gekozen boek en daarna automatisch elke nieuwe editie van dat wetboek.
Wilt u uw abonnement na een tijdje toch stopzetten?
Dan kan dit schriftelijk na ontvangst van 3 of meer (waarvan minimum 2 nieuwe) edities per gekozen wetboek.