Arbeidsrecht KU Leuven

De reeks Arbeidsrecht KU Leuven bevat een geactualiseerde bijwerking van het arbeidsrecht en bestrijkt de volledige breedte van deze rechtstak.

Een uitgebreide reeks kernthema’s wordt op een verdiepende, gespecialiseerde manier aangesneden en vertaald naar grondige, bevattelijke overzichtsteksten waarin uitgebreid ingegaan wordt op wetgeving, rechtspraak en rechtsleer. Dankzij deze aanpak blijft de reeks relevant en wordt de dynamiek van het arbeidsrecht gevat. 

Zowel huidige als voormalige medewerkers van het Instituut voor Arbeidsrecht werken mee aan deze publicatie. Zij staan garant voor de kwaliteit, diepgang en praktische relevantie.

Voor de selectie van topics baseert de redactie zich op wat er in de theorie en praktijk van het arbeidsrecht leeft.  Het werk wordt uitgegeven in drie vaste boekdelen die elk onderling verbonden onderwerpen bevatten.

BESCHIKBAAR IN DE SHOP EN OP LEXNOW

Wenst u steeds up-to-date te blijven?

Met een abonnement ontvangt u automatisch alle nieuwe uitgaven in deze reeks aan een kortingstarief van 20 %.

Hoe? 

  1. Selecteer hierboven het gewenste boek uit de reeks.
  2. Kies ‘abonnement’ bij uw bestelling.
  3. U ontvangt het gekozen boek en daarna automatisch elke nieuwe uitgave binnen deze reeks.
Wilt u uw abonnement na een tijdje toch stopzetten?
Dan kan dit schriftelijk na ontvangst van 3 of meer (waarvan minimum 2 nieuwe) boeken binnen deze reeks.

EDITORS

Frank Hendrickx is hoogleraar arbeidsrecht aan de rechtsfaculteit van de KU Leuven en houder van een deeltijdse leerstoel Europees arbeidsrecht aan de Universiteit van Tilburg. 
Chris Engels is advocaat en hoofddocent aan de rechtsfaculteit van de KU Leuven en doceert er European Labour Law en arbeidsverhoudingenrecht.