Food Science & Law
(FSL)
Voedingsmiddelen, de technologieën en de warenwetgeving evolueren razendsnel, zowel op nationaal als op Europees niveau. Wilt u op de hoogte blijven van alles wat leeft in de wereld van voedselveiligheid, kwaliteitsbewaking, innovatie en reglementering rond voedingsmiddelen? Dan is een abonnement op Food Science & Law (al dan niet in combinatie met Warenwetgeving Online) voor u de perfecte oplossing.
Met vier nummers per jaar blijft u steeds mee met alle veranderingen binnen dit vakgebied.
Redactie
REDACTIESECRETARIS
Eveline Notebaert is zaakvoerder en coach bij Q-Support.
REDACTIECOMITÉ
Antoine Clinquart – Dominique Devos – Johan Hallaert – Liesbeth Jacxsens – Nicolas Korsak – Frédéric Leroy – Axel Mauroy – Eveline Notebaert – Marianne Sindic
U vindt dit tijdschrift ook op onze digitale platformen
Warenwetgeving Online
Warenwetgeving Online is dé referentie voor regionale, federale en Europese wetgeving rond warenwetgeving.
Auteursinstructies
Een artikel voor een tijdschrift kan op vraag van de redactie of op eigen initiatief worden ingestuurd. Hierbij zijn er telkens een aantal duidelijke richtlijnen om vlot leesbare teksten te maken. Wij verwelkomen uw bijdrage dus van harte, maar vragen toch even uw aandacht voor de “huisregels”.