Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Blauwe Wetboeken

Al meer dan 25 jaar maken de geannoteerde Blauwe Wetboeken van die Keure uw zoektocht naar antwoorden voor een juridisch probleem eenvoudiger. Deze wetboeken zijn zorgvuldig samengesteld door een ruime ploeg van specialisten binnen het vakgebied. U heeft steeds up-to-date informatie door (twee)jaarlijkse updates, met eventuele tussentijdse addenda.

 

In elk wetboek krijgt u de geactualiseerde wetteksten en aan de hand van annotaties ook de samenvatting van relevante rechtspraak en een overzicht van essentiële rechtsliteratuur.

 

Reeks Blauwe Wetboeken

Verschenen in deze reeks

In het Nederlands: 


In het Frans:
 

Abonnement

Interesse om u te abonneren op een of meerdere van deze Blauwe Wetboeken?
Zo beschikt u steeds over de meest recente versie.

Contacteer ons & profiteer van 25 % abonnementskorting


Annotaties

In onze Blauwe Wetboeken kan u vijf verschillende soorten annotaties terugvinden:

 

Hoe werkt een geannoteerd wetboek?

 

In 2020 vierden we het 25-jarig bestaan van de Blauwe Wetboeken van die Keure. We zijn toen gestart met een eerste geannoteerde editie van het toenmalige Burgerlijk Wetboek. Vertrekkend van een vernieuwend concept gebaseerd op een artikelsgewijze benadering van rechtspraak en rechtsleer, bestrijkt de reeks ‘Blauwe Wetboeken’ ondertussen een breed spectrum aan wetgeving. Door de jaren heen heeft de reeks bovendien een geheel eigen en ruim gewaardeerde plaats verworven binnen de juridische vakliteratuur.

 

Omnilegie

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief