Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

HACCP - Opleiding op maat

Waarom?

HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Points en is al jaar en dag de basis van elk voedselveiligheidssysteem in de voedingsindustrie. Om het gevaar van de veiligheid van ons voedsel te vermijden, wordt het HACCP-systeem overal toegepast. De wettelijke vereiste, die eveneens voorkomt in elke certificatiestandaard bij voeding, zorgt ervoor dat bij het verwerken van voedsel niets misgaat. 

Tijdens deze opleidingsnamiddag worden:

  • de basisprincipes aan de hand van een stappenplan uitgelegd en vertaald naar de praktijk. De focus ligt op het opstellen van een HACCP-plan voor een standaard productieproces;
  • een aantal tools meegegeven die het onderhoud en de verbetering van het systeem waarborgen;
  • aandacht besteed aan de integratie van het HACCP-systeem als onderdeel van een voedselveiligheidsmanagementsysteem;
  • op een duidelijke en gestructureerde manier het HACCP-systeem uitgelegd, zodat deelnemers zonder voorkennis ook aan de slag kunnen;

de nodige tips & tricks meegegeven voor degenen die reeds vertrouwd zijn met het systeem. Een ander inzicht verwerven, leidt namelijk gegarandeerd tot een opwaardering van het huidige systeem.

Wie geeft deze opleiding?Docent: Eveline Notebaert

Als bio-ingenieur in de scheikunde heeft Eveline Notebaert jarenlange ervaring opgedaan als kwaliteitsmanager in de voedingsindustrie. Sinds de oprichting van Q-Support heeft ze vele voedingsbedrijven bijgestaan in de aanpak van allerhande problematieken met betrekking tot voedselveiligheid, wettelijkheid en kwaliteit

DoelpubliekOp maat van: kwaliteitsverantwoordelijken en bedrijfsleiders in voedingsbedrijven die up-to-date willen zijn en blijven inzake voedselveiligheid



Vraag een offerte op maat aan

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief