Opleidingen die u sterker maken in uw vak

 

Over onze opleidingen

Kennis omzetten in nuttige content, in de juiste vorm en op het moment dat u de informatie nodig heeft; daar draait het om bij die Keure-la Charte. Wij willen u alle kansen geven om professioneel te groeien en sterker te worden in uw vak.

Dit doen we via onze publicaties maar ook via een uitgebreid opleidingsaanbod, afgestemd op uw noden. Zo organiseren we jaarlijks meer dan 100 vormingsactiviteiten binnen de vakgebieden recht, bedrijfskunde en erfgoed. Ons opleidingsaanbod bestaat uit zowel fysieke als online opleidingen: livestream, live webinars en webinars on demand. 

Naast een open opleidingsaanbod, kan u binnen deze domeinen ook kiezen voor een opleiding op maat van uw organisatie.

Wat mag u verwachten?

Wij zorgen ervoor dat u maximale leerwinst haalt uit uw opleidingen. Zo wordt u sterker in uw vak.

Hoe doen we dat?

 1. Docenten-experts met jarenlange ervaring: onze sprekers zijn streng geselecteerde specialisten die met hun voeten in de praktijk staan en hun kennis met u willen delen.

  Zelf ambitie om als docent samen te werken met ons? >> 

 2. Relevante en up-to-date opleidingen: dankzij de samenwerking met ons uitgebreid docentennetwerk en verschillende beroepsorganisaties en -federaties houden we de vinger aan de pols. We zorgen voor een actueel en accuraat opleidingsaanbod op uw maat. Of u nu specialist bent in een bepaald onderwerp of nood hebt aan een basisopleiding: we zorgen er samen voor dat u de informatie krijgt die u nodig hebt.
 3. Afwisseling tussen theorie en praktijk: tijdens onze opleidingen krijgt u een schets van het theoretisch kader en/of de toepassing in de praktijk. De sprekers voorzien bovendien tijd om te antwoorden op uw vragen. Nieuwe inzichten en regelgeving, voorbeelden, best practices, … we delen ze met u. Zo kan u wat u leert tijdens de opleiding onmiddellijk toepassen in de praktijk én heeft u onmiddellijk resultaat.
 4. Stevig onderbouwde inhoud:bij elke opleiding krijgt u een uitgebreid documentatiepakket mee naar huis, samengesteld door de docent(en). Dit kan bestaan uit slides, extra teksten, een boek, …
 5. Flexibiliteit: Wij passen vorm en inhoud van de opleiding aan aan de noden van de doelgroep. We zoeken een passende regio, locatie, … maar ook een optimale periode en tijdstip. En past het u toch niet, dan hebt u meestal ook de optie om nadien het webinar on demand te volgen.

Gewaardeerd door kwaliteit

Door onze hoge kwaliteitseisen kunnen wij opleidingen aanbieden die u professioneel ondersteunen en sterker maken in uw vak. Dit bevestigen onze tevreden klanten en onze partnerorganisaties waarmee we regelmatig samenwerken, zoals de beroepsverenigingen en federaties, de Belgische universiteiten, …

Ook tijdens de tweejaarlijkse Qfor-audit scoren we keer op keer heel goed. Dankzij deze erkenning kan u onze opleidingen betalen via de KMO-portefeuille en zo tot 30 % subsidie krijgen op uw opleiding via de Vlaamse overheid.

Samenwerken met die Keure-la Charte Professional

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde, sterke docenten. Professionals met een stevige theoretische basis én professionals die met hun twee voeten in de praktijk staan. Professionals die hun kennis willen delen met anderen. Professionals met passie, die anderen sterker willen maken in hun vak.

Wilt u samenwerken rond een bepaald thema? Heeft u een opleidingsvoorstel dat perfect aansluit bij onze doelgroep? Zoekt u een partner om een opleidingscyclus uit te bouwen of om uw opleiding praktisch te ondersteunen?

Deel uw idee met ons! Wij horen het graag. 

Wij maken professionals sterker in hun vak. Dat doen we niet alleen, maar met een uitgebreid netwerk van auteurs en docenten, één voor één expert in hun domein. Deel uw expertise met anderen tijdens een opleiding en profileer u bij uw en ons netwerk als expert binnen uw vakgebied.

Lesgeven zonder zorgen

Ons opleidingsteam organiseert jaarlijks meer dan 100 opleidingen. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zowel voor u als docent als voor de deelnemers. Zo kan u als docent 100% focussen op wat voor u, voor de deelnemers en voor ons het belangrijkste is: de inhoud van de opleiding.

Wij zorgen o.a. voor een vlot bereikbare opleidingslocatie, de registratie van de inschrijvingen, het onthaal, het beschikbaar stellen van uw documentatiepakket, de technische ondersteuning van het webinar, …

Om uw relevante inhoud bij de juiste personen te krijgen, bekijken we samen met u welke doelgroepen we willen uitnodigen voor uw opleiding. Vervolgens zorgen wij voor de nodige communicatie via dedicated mailings, een opleidingsfolder, direct mailings, LinkedIn, … 

Uw expertise in de kijker

Zowel vóór, tijdens als na de opleiding zetten we uw expertise als docent graag in de kijker. Zo komt u via onze communicatiekanalen in beeld bij de doelgroep die voor u relevant is en bereikt u hiermee potentiële en bestaande klanten, concullega’s, partners, …

Weet dat het als docent ook heel nuttig is om zelf uw expertise onder de aandacht te brengen van uw netwerk!
Bent u actief op LinkedIn? Vermeld dan zeker op uw profiel dat u lesgeeft bij die Keure-la Charte Professional en kondig uw opleidingen aan.   
Heeft u zelf een blog, interessante artikels, filmpjes, … die aansluiten bij uw opleiding? Laat het ons weten! We verspreiden ze via onze nieuwsbrieven en LinkedIn-pagina.
Wil u meer tips om uw expertise in de kijker te zetten? Ons marketingteam helpt u graag.

Overtuigd van de meerwaarde van samenwerken? Contacteer ons vandaag nog voor een kennismakingsgesprek.

Opleidingen op maat

Op zoek naar een opleiding afgestemd op de noden en uitdagingen van uw organisatie? Wil u samen met verschillende collega’s dezelfde opleiding volgen? Vindt u de gewenste opleiding niet in ons actueel aanbod?

Wij zoeken samen met u een oplossing!

Door onze jarenlange ervaring kennen wij uw business en weten we wat er leeft in uw sector. Samen met u zoeken we dan ook graag naar de ideale manier om uw leerbehoefte te vervullen:

 • we creëren een opleiding speciaal voor uw organisatie;
 • we werken een opleiding uit ons open aanbod praktisch voor u uit.
Vijf voordelen van een opleiding op maat

 1. Inhoud afgestemd op uw organisatie
  – intakegesprek met de docent om uw opleidingsbehoeften in kaart te brengen;
  – mogelijkheid om organisatiespecifieke cases te integreren;
  – interactief;
  – laagdrempelig om vragen te stellen door de vertrouwde context waarin deelnemers opleiding volgen.

 2. 100% flexibiliteit qua locatie, duur en datum
  – opleiding in uw kantoren of op een locatie naar keuze;
  – u kiest zelf de duur van de opleiding: voormiddag, namiddag, volledige dag, avond, meerdere dagen, …;
  – samen met de docent zoeken we een datum die voor beiden past.

 3. Tijds- en kostenbesparend
  – u hoeft zich niet te verplaatsen;
  – goedkoper dan alle teamleden individueel in te schrijven voor open opleidingen.

 4. Ervaren docenten
  – op basis van uw opleidingsbehoeften zoeken wij een geschikte docent;
  – deze professionals zijn ervaren lesgevers én hebben de nodige praktijkervaring;
  – staan voor en na de opleiding voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

 5. Motiverend voor uw team
  – iedereen binnen het team krijgt dezelfde informatie. Daardoor staan alle neuzen in dezelfde richting en kan nieuwe informatie gemakkelijk geïntegreerd worden in de werking;
  – speelt in op de opleidingsbehoeften van uw team;
  – opleidingen zorgen voor gelukkige werknemers. En gelukkige werknemers zijn productiever.