Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Gewaardeerd voor kwaliteit

Die Keure Opleidingen zorgt ervoor dat u maximale leerwinst haalt uit uw opleidingen. Zo wordt u sterker in uw vak. Hoe doen we dat?

  1. Docenten-experts met jarenlange ervaring: onze sprekers zijn streng geselecteerde specialisten die met hun voeten in de praktijk staan en hun kennis met u willen delen.

Zelf ambitie om als docent samen te werken met die Keure?

  1. Relevant en up-to-date: in samenwerking met ons uitgebreid docentennetwerk en door de samenwerking met de beroepsorganisaties en -federaties houden we de vinger aan de pols. We zorgen voor een actueel en accuraat opleidingsaanbod op uw maat. Of u nu specialist bent in een bepaald onderwerp of nood hebt aan een basisopleiding: we zorgen er samen voor dat u de informatie krijgt die u nodig hebt.

  2. Afwisseling tussen theorie en praktijk: tijdens een opleiding krijgt u zowel een theoretisch kader als een toepassing in de praktijk. De sprekers maken bovendien telkens tijd vrij om antwoorden te formuleren op uw vragen. Nieuwe inzichten en regelgeving, voorbeelden, best practices, … we delen ze met u. Zo kan u wat u leert tijdens de opleiding onmiddellijk toepassen in de praktijk én heeft u onmiddellijk resultaat.

  3. Stevig onderbouwd: bij elke opleiding krijgt u een uitgebreid documentatiepakket mee naar huis dat samengesteld wordt door de docent(en). Dit kan bestaan uit slides, extra teksten, een boek, …

Gewaardeerd voor kwaliteit

Qfor certificaat

Door onze hoge kwaliteitseisen kunnen wij u opleidingen aanbieden die u professioneel ondersteunen en u sterker maken in uw vak. Dit bevestigen onze tevreden klanten en onze partnerorganisaties waarmee we regelmatig samenwerken, zoals de beroepsverenigingen en federaties, de Belgische universiteiten …

Ook in de tweejaarlijkse Qfor-audit scoren we keer op keer erg goed. Door deze erkenning kan u onze opleidingen betalen via de KMO-portefeuille en kan u tot 30% subsidies krijgen van de Vlaamse overheid.

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief