Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Samenwerken met die Keure Opleidingen

Die Keure Opleidingen is altijd op zoek naar gemotiveerde, sterke docenten. Professionals met een stevige theoretische basis én profesionals die met hun twee voeten in de praktijk staan. Professionals die hun kennis willen delen met anderen. Professionals met passie, die anderen sterker willen maken in hun vak.

Wil u samenwerken rond een bepaald thema? Heeft u een opleidingsvoorstel dat perfect aansluit bij onze doelgroep? Zoekt u een partner om een opleidingscyclus uit te bouwen of om uw opleiding praktisch te ondersteunen?

 Maak kennis met Annelies Claeys

Lesgeven bij die Keure Opleidingen: waarom zou ik dat doen?

Die Keure maakt professionals sterker in hun vak. Dat doen we niet alleen, maar met een uitgebreid netwerk van auteurs en docenten die experten zijn in hun vak. Door uw expertise met anderen te delen tijdens een opleiding zorgt u dat u zich bij uw en ons netwerk als expert binnen uw vakgebied kan profileren.

Lesgeven zonder zorgen

Het die Keure Opleidingsteam organiseert jaarlijks meer dan honderd opleidingen. Zij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zowel voor u als docent als voor de deelnemers. Zo kan u als docent 100% focussen op wat voor u, voor de deelnemers en voor ons het belangrijkste is: de inhoud van de opleiding.

Zo zorgt het opleidingsteam onder meer voor een vlot bereikbare opleidingslocatie, de inschrijvingen, het onthaal, het beschikbaar stellen van uw documentatiepakket, de technische ondersteuning van het webinar ...

Samen met u bekijken we welke doelgroepen we wensen uit te nodigen voor de opleidingen zorgen we voor de bekendmaking van de opleidingen via digitale nieuwsbrieven, (overzichts)folders, direct mailings, blogs, sociale media …

Uw expertise in de kijker

Voor, tijdens en na de opleiding zetten we uw expertise als docent graag in de kijker. Heeft u zelf een blog, interessante artikels, een filmpjes … die aansluiten bij uw opleiding? Laat het ons weten! We verspreiden het via onze nieuwsbrieven en sociale mediakanalen.

Vergeet ook zelf uw expertise als docent niet onder de aandacht te brengen van uw netwerk! Bent u actief op LinkedIn: vermeld dan zeker op uw profiel dat u lesgeeft bij die Keure Opleidingen en kondig uw opleidingen aan. Wil u meer tips om uw expertise in de kijker te zetten? Het marketingteam helpt u graag verder.    

Overtuigd van de meerwaarde van samenwerken? Contacteer ons vandaag nog voor een kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak met die Keure Opleidingen

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief