Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Praktische aanpak en cases van hygiënemonitoring in levensmiddelenbedrijven (VOD)

Omgevingsbemonsteringen met biochemische en microbiologische analyses zijn essentieel om een goede uitvoering van de reiniging en desinfectie te evalueren. Daarnaast zijn omgevingsbemonsteringen tijdens de productie ook van groot belang om de levensmiddelenbedrijven inzichten te geven in de contaminatiedruk van pathogenen zoals Listeria monocytogenes en Salmonella op hun eindproducten.

Tijdens deze praktische opleiding komen biochemische en microbiologische parameters en technieken aan bod die kunnen ingezet worden in de hygiëne monitoring. Risico plaatsen voor hardnekkige besmettingen kunnen hiermee ook opvolgend worden en eventuele biofilmvorming kan hiermee vermeden worden of opgespoord worden. Praktische richtlijnen voor omgevingsbemonsteringen en concrete voorbeelden van bemonsteringsplannen, resultaten, mapping van pathogenen, corrigerende acties en trendwatching krijgen uitgebreid aandacht.

Prijs (incl. btw)
€ 185,00
Prijs (excl. btw) € 152,89

Omgevingsbemonsteringen met biochemische en microbiologische analyses zijn essentieel om een goede uitvoering van de reiniging en desinfectie te evalueren. Daarnaast zijn omgevingsbemonsteringen tijdens de productie ook van groot belang om de levensmiddelenbedrijven inzichten te geven in de contaminatiedruk van pathogenen zoals Listeria monocytogenes en Salmonella op hun eindproducten.

Tijdens deze praktische opleiding komen biochemische en microbiologische parameters en technieken aan bod die kunnen ingezet worden in de hygiëne monitoring. Risico plaatsen voor hardnekkige besmettingen kunnen hiermee ook opvolgend worden en eventuele biofilmvorming kan hiermee vermeden worden of opgespoord worden. Praktische richtlijnen voor omgevingsbemonsteringen en concrete voorbeelden van bemonsteringsplannen, resultaten, mapping van pathogenen, corrigerende acties en trendwatching krijgen uitgebreid aandacht.

Dr. ir. Koen De Reu

 

Doelpubliek
Voedingssector

Interessant voor
zaakvoerders, productiemanagers, kwaliteitsverantwoordelijken, medewerkers van de kwaliteitsdienst, voedingsdeskundigen, consultants … werkzaam in de voedingsindustrie

Deelnameprijs
Het inschrijvingsgeld voor dit webinar bedraagt 152,89 euro (excl. 21% btw) / 185 euro (incl. 21% btw) en omvat:

  • de deelname aan de opleiding
  • de documentatiemap

Duur

2u40

Beschikbaarheid

Op het moment dat u het on demandwebinar start, hebt u nog 48 uur de tijd om dit te bekijken. Daarna hebt u geen toegang meer tot het webinar.

Bespaar met KMO-portefeuille
Die Keure Opleidingen is erkend als gecertificeerd opleidingsinstituut. Daardoor kan u deze opleiding gedeeltelijk betalen met de subsidies die de Vlaamse Overheid toekent via de KMO-portefeuille. Indien u voldoet aan de criteria kan uw bedrijf tot 30% besparen op uw opleidingskost. Meer informatie? www.kmo-portefeuille.be

Het erkenningsnummer van die Keure Opleidingen is DV.O106345. Uw aanvraag bij de KMO-portefeuille moet gebeuren ten laatste 14 dagen na de opleiding. De deelnemer verbindt zich ertoe de regels gesteld door het Agentschap Ondernemen te respecteren.

Inschrijven


Persoonlijke gegevens


Overzicht en betaling

Voeg een eerste deelnemer toe.



Voorwaarden


Voorwaarden
Betaal nu enkel de btw

Totaal

Totaal (excl. btw)
Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief