Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Werken bij de overheid - Aflevering 1: Eenvormige rechtspositie contractueel en statutair overheidspersoneel: haalbare kaart of droombeeld? (VOD)

De overheid is een bijzondere werkgever. Dit komt ook tot uiting in het juridische kader dat de tewerkstelling in de publieke sector beheerst. De rechtspositie van het overheidspersoneel situeert zich op het snijpunt van het ambtenaren-, het arbeids- en het socialezekerheidsrecht. Het is daarenboven een vakgebied dat voortdurend in beweging is. Voor de reeks "Werken bij de overheid in tien afleveringen" selecteerden de sprekers een aantal actuele thema’s die raken aan de tewerkstelling in overheidsdienst. De eerste aflevering gaat over de eenvormige rechtspositie van contractueel en statutair overheidspersoneel. 

Prof. dr. Ria Janvier bespreekt:

  • Wettelijke bezwaren?
  • Wat zegt en vooral wat "doet" de politiek?
  • Kostprijs?
Accreditatie:
  • Alle deelnemers ontvangen op aanvraag een aanwezigheidsattest. :
Prijs (incl. btw)
€ 105,00
Prijs (excl. btw) € 86,78

De overheid is een bijzondere werkgever. Dit komt ook tot uiting in het juridische kader dat de tewerkstelling in de publieke sector beheerst. De rechtspositie van het overheidspersoneel situeert zich op het snijpunt van het ambtenaren-, het arbeids- en het socialezekerheidsrecht. Het is daarenboven een vakgebied dat voortdurend in beweging is. Voor de reeks "Werken bij de overheid in tien afleveringen" selecteerden de sprekers een aantal actuele thema’s die raken aan de tewerkstelling in overheidsdienst. De eerste aflevering gaat over de eenvormige rechtspositie van contractueel en statutair overheidspersonee. 

Prof. dr. Ria Janvier bespreekt:

  • Wettelijke bezwaren?
  • Wat zegt en vooral wat "doet" de politiek?
  • Kostprijs?

Prof. dr. Ria Janvier

Doelpubliek
Advocaat, HR, Magistratuur, Lokale overheid, Regionale overheid, Federale overheid

Interessant voor
besturen op federaal, Vlaams en lokaal niveau, vakbonden, HR-verantwoordelijken, beleidsmakers, consultants, …

6Deelnameprijs

Het inschrijvingsgeld voor dit webinar bedraagt 86,78 euro (excl. 21% btw) / 105 euro (incl. 21% btw) en omvat:

  • de deelname aan het webinar
  • de documentatie van de spreker

Duur

1u15

Beschikbaarheid

Op het moment dat u het on demandwebinar start, hebt u nog 48 uur de tijd om dit te bekijken. Daarna hebt u geen toegang meer tot het webinar.

Bespaar met KMO-portefeuille

Die Keure Opleidingen is erkend als gecertificeerd opleidingsinstituut. Daardoor kan u deze opleiding gedeeltelijk betalen met de subsidies die de Vlaamse Overheid toekent via de KMO-portefeuille. Indien u voldoet aan de criteria kan uw bedrijf tot 30% besparen op uw opleidingskost. Meer informatie?    www.kmo-portefeuille.be

Het erkenningsnummer van die Keure Opleidingen is  DV.O106345 . Uw aanvraag bij de KMO-portefeuille moet gebeuren ten laatste 14 dagen na de opleiding. De deelnemer verbindt zich ertoe de regels gesteld door het Agentschap Ondernemen te respecteren.

Annuleren

Annuleren kan enkel binnen de 14 dagen na inschrijving, tenzij de opleiding binnen deze 14 dagen doorgaat, dan valt de einddatum van deze annulatie uiterlijk 5 dagen voor de opleidingsdatum. In geval er niet ingeschreven werd via webshop, wordt steeds 15 euro aangerekend als annulatiekost. Kosteloos een vervanger aanduiden kan altijd.

Inschrijven


Persoonlijke gegevens (gepubliceerd op deelnemerslijst)


Overzicht en betaling

Voeg een eerste deelnemer toe.Voorwaarden


Voorwaarden
Betaal nu enkel de btw

Totaal

Totaal (excl. btw)
Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief