die Keure Educatief

Zomers leren met de vakantieboekjes

De zomervakantie staat voor de deur! Daarom voorzien we jullie graag van een speels, uitdagend en leerzaam vakantieboekje voor alle leerlingen van het 1e tot het 6e leerjaar. Zo kun jij jouw leerlingen motiveren om ook tijdens de vakantie het leren niet uit het oog te verliezen!

Zomervakantieboekjes met voor elke leerling wat wils

Bestaat jouw klas voornamelijk uit sterke wiskundeknobbels of eerder uit taalfanaten of creatievelingen? Zijn jouw leerlingen op zoek naar net dat tikkeltje meer uitdaging of blijven ze toch liever bij de basics? Onze vakantieboekjes bestaan uit diverse oefeningen en behandelen verschillende thema’s. Zo zorgen we ervoor dat het aanbod voor elke leerling toegankelijk blijft. 

Werk je al met het platform Kabas? Dan hoef je enkel in te loggen en bij ‘methodes’ op de tegel met ‘Lesinspiratie’ te klikken. Daar vind je binnenkort alle zomervakantieboekjes per leerjaar terug!

Heb je nog geen account op Kabas? Vraag het vakantieboekje voor jouw leerjaar dan gratis aan via het formulier.


Een greep uit onze methodes

In de zomervakantieboekjes vind je een combinatie van verschillende methodes terug die diverse leergebieden en thema’s behandelen: Kadet (wiskunde), Krak (wiskunde), Knal (wiskunde), Wouw (wereldoriëntatie), mol en beer (aanvankelijk lezen), Verrekijker (taal en spelling), Pistache (taalinitiatie Frans) en Passepartout (Frans).

Methodes zomervakantieboekjes 2024 lager onderwijs