die Keure Educatief

Mooie zomerboekjeeeeees... vandaaaag! ūüéĶ

De zomervakantie is bijna in zicht. Wij voorzien jullie dan ook graag opnieuw van een speels, uitdagend en leerzaam vakantieboekje voor alle leerlingen van het 1e tot het 6e leerjaar. Zo kan jij jouw leerlingen blijven motiveren om ook tijdens de vakantie het leren niet uit het oog te verliezen!

Vakantieboekjes met voor elke leerling wat wils

Bestaat jouw klas voornamelijk uit sterke wiskundeknobbels of eerder uit taalfanaten of creatievelingen? Zijn jouw leerlingen op zoek naar net dat tikkeltje meer uitdaging of blijven ze toch liever bij de basics? Onze vakantieboekjes bestaan uit diverse oefeningen en behandelen verschillende thema’s. Zo zorgen we ervoor dat¬†het aanbod voor elke leerling toegankelijk blijft.¬†

Een greep uit onze methodes

In de vakantieboekjes vind je een combinatie van verschillende methodes terug die diverse leergebieden en thema’s behandelen. Voor het zomervakantieboekje werd gekozen voor¬†Krak¬†(wiskunde) of Kadet (wiskunde), mol en beer (aanvankelijk lezen), Verrekijker (taal en spelling),¬† Passepartout (Frans), Wouw (wereldori√ęntatie)¬†en Pistache (taalinitiatie Frans).

overzicht methodes zomervakantieboekje

Vraag jouw boekje(s) aan

Kan jij al niet meer wachten tot de zomer? Goed nieuws! Je kan de digitale zomervakantieboekjes vanaf nu aanvragen.