werken bij

 

Respect en vertrouwen 

Respect voor elkaar, voor onze klanten, voor hun opinies en overtuigingen én voor onze omgeving.

We vertrouwen en bouwen op de expertise van onze medewerkers, onze teams, onze leveranciers en partners.

Dit weerspiegelt ook ons engagement om op een open manier te communiceren en samen te werken. Elke medewerker krijgt het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om op de meest efficiënte manier bij te dragen tot het beoogde resultaat.

Als familiebedrijf dragen we onze medewerkers een warm hart toe en dagen hen uit om elke dag opnieuw een maximale klantentevredenheid te realiseren. 

Je krijgt ruim de kans om je te ontplooien in je job. Daarbij hoort ook flexibiliteit, zodat er een positieve work-life balans ontstaat.

“Respect, kwaliteit en duurzaamheid.
Dat is wat onze meer dan 200 collega’s verbindt.”

Benieuwd naar
onze jobs?

collega’s aan het woord

Kim Heyvaerts

projectcoördinator die Keure opleidingen

Dankzij mijn job bij die Keure Opleidingen sta ik steviger in mijn schoenen. Mijn werk is geslaagd als de organisatie vanaf het begin tot het einde vlot loopt. Het is ook altijd fijn om te zien dat de zaal vol zit en de deelnemers tevreden zijn. De waardering achteraf maakt dat ik trots ben dat ik heb bijgedragen tot een succesvolle opleiding.

Cedric De Pauw

business development manager

Het is fijn om klanten te helpen met iets wat ze écht nodig hebben. Ik ben er om te luisteren naar de klant en net dat eruit te kiezen wat hen echt verder helpt. Op die manier bouw je vertrouwen op. Dat is essentieel voor een samenwerking op lange termijn. Er heerst bij die Keure een heel ondernemende sfeer met veel vrijheid om persoonlijke initiatieven te nemen. Je wordt voldoende betrokken bij de projecten. Die wisselwerking is heel fijn en leerrijk.

Tineke van Obberghen

customer service

Onze dagen bij de customer service zijn altijd erg onvoorspelbaar, gevarieerd en goed gevuld. Veel bestellingen gebeuren via de webshop of via e-mail. Maar toch hou ik ook van het persoonlijke contact met klanten. Het geeft me een goed gevoel als ze me bedanken voor de snelle opvolging of het zoeken naar een oplossing. Je moet jezelf inleven in de klant. Als ik ergens een bestelling plaats, ben ik blij als ik het pakketje tijdig ontvang en de opvolging goed was. Ik wil onze klanten ook dezelfde ervaring gunnen.

Kathleen Verbeure

afwerker

Van opmaak naar druk, van druk naar afwerking. Bij het realiseren van een publicatie komt er meer kijken dan je denkt. Ik hou van de afwisseling in mijn job. Die afwisseling zorgt ervoor dat mijn dag voorbijvliegt. Er kan altijd onverwachts een probleem opduiken, papier is onvoorspelbaar. Voor mij is ‘kwaliteit’ het allerbelangrijkste. Als ik uiteindelijk een afgewerkt product in mijn handen krijg waar ik aan meegewerkt heb, voel ik me wel trots. Ik doe mijn job graag, ik zou niet weten wat ik anders zou doen.

Frederic Gryspeerdt

web developer

Ik kwam als web developer terecht in een team waarin samenwerking, een losse sfeer en eigen inbreng centraal staan. Het geeft voldoening om mee te werken aan platformen die een bijdrage leveren aan het toekomstgerichte en digitale onderwijs. Door veel met elkaar te overleggen en te experimenteren met nieuwe technologieën leren we continu bij.

Redacteur Nicolas Ruys

Nicolas Ruys

redacteur

Als redacteur blended (gedrukte en digitale) leermiddelen ervaar ik vrijheid in mijn job. Ik kijk manuscripten en oefeningen na, en maak ook zelf digitale oefeningen. Dat stimuleert de creativiteit. Afwisselende taken, nieuwe (digitale) projecten en mijn bijdrage tot educatief leermateriaal werken motiverend en inspirerend.

Peter Coppens

drukker

Als een auteur of uitgever het drukwerk komt goedkeuren aan de pers en je deze reactie krijgt: “wauw, het is nog beter dan ik had verwacht”. Dat is het mooiste compliment. In de drukkerij is de sfeer heel goed. Er is ruimte om te lachen en een mopje te maken. Daarnaast vind ik ook het klantencontact heel aangenaam. De klanten komen hun drukwerk bij ons aan de pers goedkeuren.