x
Tijdschrift voor Onderwijsrecht en-beleid (TORB) - jaargang 2023-2024: digitaal

Tijdschrift, Tijdschrift(Digitaal)

Al dertig jaar levert TORB een vitale bijdrage voor kennis en ontwikkeling van onderwijsrecht en onderwijsbeleid. Via dit onlineabonnement krijgt u elektronische toegang tot de lopende jaargang én tot het volledige archief vanaf 2002. Zo heeft u in enkele muisklikken een onschatbare bron aan informatie. U kan dit tweemaandelijks tijdschrift ook als gedrukt tijdschrift in de bus ontvangen.

Vraag een demo »

Waarom is TORB onmisbaar?

  • Het is het enige Vlaams wetenschappelijk tijdschrift over onderwijsrecht en -beleid (peer reviewed). Het is interdisciplinair, beleidsvoorbereidend en beleidskritisch maar ook praktijkgebonden. Dit tijdschrift is relevant voor bestuur en beleid.
  • Naast informatie, achtergrond, duiding en scherpe analyses bij het onderwijsgebeuren, zoomt het tijdschrift in op de verschillende onderwijsniveaus.
  • TORB heeft een unieke brugfunctie: het maakt wetenschappelijk onderzoek over onderwijsbeleid bekend bij de onderwijsinstellingen en de overheid. Het tijdschrift bundelt alle relevante juridische informatie en zorgt voor de nodige becommentariëring.
  • Als abonnee krijgt u jaarlijks 5 nummers met in elk nummer een zestal artikelen waarbij alle onderwijsniveaus aan bod komen. Daarenboven zorgen de vaste rubrieken met becommentarieerde, relevante rechtspraak en een kroniek van recente onderwijswetgeving, boekbesprekingen, kanttekeningen, verslagen en mededelingen voor up-to-date, praktische informatie.

TORB online voor meerdere gebruikers

Dit onlineabonnement geldt voor 1 persoon. Indien u interesse heeft om dit voor meerdere gebruikers te activeren, dan hebben we een aantal formules voor kantoren en multi-users. Voor meer info kunt u contact opnemen met cedric.depauw@diekeure.be

Bekijk de cumulatieve index van 1/1990-1991 tot en met 1-2/2018-2019 op www.torb.be onder de rubriek ‘Interessant’.

2023

256

Blijf op de hoogte van relevante informatie, recente publicaties en opleidingen.
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.