Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.
Ga terug

Nathalie De Ceulaer

Nathalie De Ceulaer

Nathalie De Ceulaer heeft als CFO, adviseur en coach meer dan tien jaar ervaring in het ophalen van financiering bij financieringsfondsen en financiële instellingen. Ze heeft talrijke bedrijven geholpen bij hun “investor readiness”.

Nathalie houdt ervan om financiële vraagstukken (en vooral hun oplossingen) begrijpelijk te maken voor ondernemers die geen financiële achtergrond hebben. Door samen met ondernemers aan hun strategie, hun businessplan en hun rapportering te werken, helpt ze om transparantie te creëren en zo betere “fact-based”-beslissingen mogelijk te maken. Ze combineert een grote operationele betrokkenheid met strategische inzichten om zo aandeelhouderswaarde te creëren.

Momenteel is Nathalie CFO en risk officer van het investeringsfonds Fortino Capital en adviseur bij verschillende (kleine en grotere) bedrijven. Ze is gastprofessor bij de Antwerp Management School en Solvay Business School. Ze geeft workshops over financiering, rapportering en KPI’s en is mentor bij verschillende organisaties.Nathalie De Ceulaer schreef volgende boeken bij die Keure:
Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief