Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Nieuws


Kassel Fotobook award

The Island of the Colorblind genomineerd voor de Kassel Photobook award

The Island of the Colorblind van Sanne De Wilde (Uitgeverij Hannibal) is genomineerd voor de Kassel Photobook Award 2018. Deze award wordt georganiseerd in het kader van het Fotobookfestival Kassel. 30 internationale experten in het vak selecteren elk hun favoriete fotoboek van het voorbije jaar. The Island of the Colorblind werd gedrukt door die Keure.  

Lees meer over het boek »

Nieuws | De beste kunstboeken van 2017 | die Keure

De beste kunstboeken van 2017

We waren blij verrast en trots te lezen dat de New York Times één van onze projecten vernoemt als 'Beste kunstboeken van 2017'.  40 Years New, het verjaardagsboek van New Museum, werd gedrukt door die Keure en krijgt met recht en rede deze titel: een pareltje! 

Meer over 40 Years New »

Modular: Sensitive to light

Video: Sensitive to light

Voor Modular Lighting Instruments drukte die Keure deze uitzonderlijke catalogus met lichtsensitieve inkt. Rode draad doorheen de catalogus is het thema 'sensitivity to light'. Dit korte filmpje geeft je een impressie van deze prachtige creatie. 

Bekijk het filmpje »

Dana Lixenberg wint Nederlandse Fotoboekenprijs

Dana Lixenberg wint Nederlandse Fotoboekenprijs

Het fotoboek Imperial Courts van Dana Lixenberg heeft op 27 mei de eerste Nederlandse Fotoboekenprijs gewonnen. De jury prijst onder andere het perfecte drukwerk van het boek, dat bij die Keure verzorgd werd. 

Lees meer »

Video: Rip Hopkins in onze drukkerij

Video: Rip Hopkins in onze drukkerij

In maart rolde het boek 'Canada Canada - Rip Hopkins' (Editions Filigranes) van onze persen. De fotograaf en zijn team waren erbij en maakten dit it leuke filmpje. 

Bekijk het filmpje »

Ceci n’est pas un calendrier

Ceci n’est pas un calendrier

Traditiegetrouw creëerde Agfa Graphics, in samenwerking met die Keure, een geavanceerde gedrukte kalender voor zijn vipklanten. Met duurzame innovatie als leidmotief biedt de kalender 2017 een verbluffende combinatie van hedendaagse kunst, grafisch ontwerp, schitterende drukkwaliteit en levendige verbetertechnieken. Ceci n’est pas un calendrier (Dit is geen kalender) is de titel van de kalender. 

Lees meer en bekijk de 'making-of' »

 

Perslucht in zeecontainer bij drukkerij die Keure

Oktober 2016

Kunstenaars die naast de drukpers staan en heel kritisch het resultaat bekijken. Dat is bij drukkerij die Keure in Brugge dagelijkse kost.Want kunstenaars willen per se dat de kleuren op papier net zo worden weergegeven als op hun schilderij. En die Keure geniet wereldfaam op dat vlak, tot in de Verenigde Staten. Hoge kwaliteit vraagt die Keure ook van haar leveranciers. CompAir Geveke mocht de nieuwe persluchtinstallatie leveren, omdat CompAir Geveke verder meedacht dan andere leveranciers. Onder meer door voor te stellen de hele installatie in een zeecontainer te plaatsen.

Lees het volledige artikel »

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief