Zoek

Over die Keure printing

Die Keure is een Belgisch familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring in drukken en uitgeven.

Onze drukkerij, gevestigd in Brugge, is één van de meest toonaangevende in Europa. Die Keure is gespecialiseerd in het drukken van high-end kunstboeken, tentoonstelling-, veiling- en productcatalogi, commercieel kwaliteitsdrukwerk en magazines over kunst, fotografie, mode, architectuur, muziek en lifestyle.

De rode draad door alle producties is onze focus op kwaliteit, service en begeleiding. Wat we drukken, moet eruitzien alsof het in een museum kan worden getoond. Om die kwaliteit te waarborgen, kunnen onze klanten rekenen op het vakmanschap en de passie van onze mensen en partners. Bovendien houden wij de hele keten in eigen handen.

Onze prepress afdeling is een van de meest geavanceerde ter wereld en gaat verder dan een klassieke prepress. De fotogravure gebeurt volledig intern door mensen die niet alleen hun vak, maar ook onze drukpersen door en door kennen. Hetzelfde geldt voor het productieproces. We beschikken over de laatste hoogtechnologische drukpersen en een eigen boekbinderij.

De drukkerij werkt voor opdrachtgevers wereldwijd en mag vele musea en galerijen tot haar klanten rekenen. Deze partnerships resulteerden in het winnen van meerdere prestigieuze awards en prijzen, zoals de iF Design Award, Visual Communication Award, Best Verzorgde Boeken (NL), Best Swiss Book enzovoort.

Onze expertise

Die Keure is gespecialiseerd in high-end kunstboeken en ander drukwerk dat zowel in eigen land als wereldwijd wordt opgemerkt. 

Wat we doen

Die Keure staat bekend om haar persoonlijke benadering. Vanaf de offerte tot levering van je order kun je rekenen op professionele ondersteuning en advies. Onze accountmanagers en projectmanagers staan je bij met hun expertise en creativiteit en verleggen grenzen om jouw idee mogelijk te maken.

Bij die Keure zoeken we niet in of out, maar beyond the box naar creatieve en innovatieve oplossingen. In onze uitgebreide bibliotheek etaleren we papierstalen, bijzondere kaften, veredelings- en afwerkingsmogelijkheden en willen we designers inspireren in hun zoektocht naar unieke materialen en onderscheidende elementen.

Waarom kiezen voor die Keure?

Met meer dan 80 jaar ervaring is die Keure uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerde speler op vlak van high-end printing. Ons handelsmerk? Een sterke focus op kwaliteit doorheen het hele bedrijf. Kwaliteit die we leveren dankzij de passie en expertise van onze 230 medewerkers en de continue investeringen in ons machinepark.

Een zorgeloze ervaring voor de klant

 • Toegewijde persoonlijke begeleiding
 • Nauwe samenwerking met de klant
 • Grote flexibiliteit
 • Volledig uitgerust appartement waar de klant kan ontspannen voor en na het goedkeuren aan de persen of in alle rust kan werken
 • Duidelijke afspraken en grote bereikbaarheid, eender waar de klant zich bevindt ter wereld

Een performante drukkerij

 • Gerenommeerde beeldbewerkingsservice
 • Hoogtechnologisch machinepark met de laatste generatie Man Roland-drukpersen
 • Volledig proces in eigen beheer – van prepress tot afwerking
 • Milieubewust en duurzaam

Een waaier aan technische mogelijkheden

 • Verschillende activiteiten onder één dak: offset, zeefdruk en afwerking
 • Paper room met papiersamples, zowel in België, Nederland, VK als VS
 • Interne fotogravure met mogelijkheid tot assistentie in het volledig proces (aan het scherm en aan de pers)
 • Stockbeheer en logistieke dienstverlening