Zoek

NIEUWS

Nieuwe HP Indigo 15K HD

Om onze alom geprezen kwaliteit, flexibiliteit en service te blijven garanderen, investeren we bij die Keure voortdurend in de toekomst. De recente aankoop van de digitale drukpers HP Indigo 15K HD is hiervan een mooi voorbeeld. Deze drukpers is de perfecte aanvulling op onze offsetdivisie. Ook kunnen we hiermee een antwoord bieden op de steeds grotere vraag naar kleinere oplages.

Net zoals in offset brengen we met deze digitale pers kwaliteit naar een uitzonderlijk hoog niveau en behalen we zonder twijfel een constant drukresultaat. Het verschil met offsetdrukwerk is nauwelijks zichtbaar. Bij een HP Indigo pers wordt er namelijk vloeibare HP ElectroInk gebruikt die, vergelijkbaar met het offset procedé, middels een elektrisch veld overgebracht wordt van de plaat naar een verwarmd rubberdoek, waarna het beeld wordt aangebracht op het papier.

Net zoals onze offsetpersen, kan ook de HP Indigo heel wat verschillende papiersoorten verwerken. Bovendien kan ze ook een brede kleurenrange aan. Naast CMYK en witte inkt kan de pers via een eigen uniek inktmengsysteem tot 97% van de Pantone®-kleuren reproduceren.

Elke investering bij die Keure wordt uiteraard ecologisch afgewogen. Ook deze HP Indigo past in onze visie van duurzaam ondernemen. Zo verbruikt deze pers minder energie dan een traditionele pers en is er uiteraard geen inschiet nodig om op kleur te komen en dus geen papierverlies.

Tot slot kunnen we via deze digitale technologie ook korter op de bal spelen. Vaak een noodzaak in de steeds sneller evoluerend economie. En ook daar willen we ten volle op inzetten. Op kleinere oplages, binnen een kortere doorlooptijd een topproduct afleveren.