Search

NIEUWS

We Go Beyond

Stop (heel even) de persen: er staat namelijk heel wat te gebeuren in de gebouwen van die Keure Printing! De Belgische drukkerij met kantoren in Nederland, Londen, Los Angeles en New York is volop aan het innoveren in het hoofdkantoor in Brugge. Gedaan met een oubollige receptie en duffe kantoren, binnenkort wandel je binnen in een inspirerende werkomgeving. De nieuwe paper room zal ongetwijfeld een onuitputtelijke bron aan inspiratie en creativiteit zijn, zowel voor ontwerpers, als uitgevers als kunstenaars. Bezoekers kunnen er een uitgebreid gamma aan papier, bandmateriaal, folie, boeken… ervaren.

Bovendien is de drukkerij vanaf vandaag een gloednieuwe drukpers rijker: een 10-kleuren pers met lakgroep. Deze pers, gebouwd en geïnstalleerd door de Duitse producent Manroland Sheetfed, zorgt ervoor dat de drukkerij verder kan inzetten op 2-zijdig drukken. En dit voor 4 kleuren met vernis of 5 kleuren drukwerk. Of zelfs tot 10 kleuren in lijn, voor kleine tot grote opdrachten. Het spreekt voor zich dat de variatie aan papiersoorten die deze nieuwe installatie kan verwerken eindeloos is. De nieuwe pers zal gegarandeerd de kwaliteit van het printwerk naar een nog hoger niveau tillen.

Met deze investeringen blijft de drukkerij inzetten op innovatie onder de nieuwe slagzin “We Go Beyond”. Hiermee willen ze duidelijk maken dat ze, zoals altijd, een stap verder gaan voor hun wereldwijde netwerk aan klanten. Hierbij horen ook een strakke rebranding en een nagelnieuwe website. En hou die website (en de sociale media) zeker in de gaten, want er staat nog heel wat te gebeuren bij die Keure Printing. Wat niet verandert, is dat de drukkerij steeds kan rekenen op een team enthousiaste en ervaren medewerkers die al hun kennis bundelen om de mooiste boeken en puntgave brochures te maken.