Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Inspiratie voor Vaderdag

Zondag 9 juni staat volledig in teken van alle papa’s. Je leerlingen willen natuurlijk niets liever dan hun superheld eens extra te verwennen. En wie kan hen daarbij beter helpen dan hun leerkracht? 😉

Of het nu een lieve kaart, een mooie tekening of een origineel kunstwerkje is, een zelfgemaakt geschenk geeft Vaderdag net dat tikkeltje extra.
Inspiratie nodig? Op onze Pinterestpagina vind je allerlei leuke ideeën om samen in de klas een leuk geschenkje in elkaar te steken.

We lichten alvast een tipje van de sluier!

Originele goodiebag 

Je leerlingen kunnen in deze persoonlijke goodiebag allerlei spulletjes stoppen waar hun papa dol op is. Zo tonen ze hoe goed ze hun vader kennen! Het is ook altijd leuk om er een mooie familiefoto bij te steken.

Lekkere koekjes

Welke papa houdt er niet van om af en toe eens goed te snoepen? Bak daarom lekker koekjes met je leerlingen. Leuk extraatje: maak de koekjes in de letters van het woord 'papa' of in de vorm van een snor, zo wordt het weer een pak origineler.

Koekjes Vaderdag

BEKIJK DE PIN »

Bordje voor de auto

De beste chauffeur eens in de bloemetjes zetten? Dankzij dit bordje weet voortaan iedereen dat er een lieve papa in de auto rijdt.


Auto Vaderdag

BEKIJK DE PIN »


Lieve kaart

Laat de leerlingen zelf een kaartje knutselen met een lieve quote of een gedicht. 

Gedichtje VaderdagBEKIJK DE PIN »

 

 

 

Superheld Vaderdag

BEKIJK DE PIN »


Meer inspiratie?

Neem een kijkje op onze Pinterestpagina en vind nog veel meer leuke ideeën voor Vaderdag!

NAAR PINTEREST »

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief