die Keure Educatief

KRULLENBOL

Beweeg mee met Krullenbol

Groot-motorisch bewegen doe je met Krullenbol! In de lessen leren de kleuters op verschillende manieren bewegen. De getoonde dansjes hangen samen met de jaarkring en bevatten dus steeds actuele thema’s. De beweegkaarten en posters grijpen terug naar bepaalde bewegingen in de dansjes en blijven dus steeds herkenbaar. Zo blijf je een heel jaar door in beweging. 

Dans mee

Wil jij graag nog meedansen met jouw klas op de dansjes van Krullenbol? Het kan! Je vindt de drie dansjes in de playlist onderaan deze pagina. 

Op ons digitaal leerplatform Kabas kan je nog veel meer dansjes terugvinden. Daarnaast is er ook nog heel wat ander digitaal materiaal van Krullenbol ter beschikking, waaronder muziek, beweegkaarten, posters …

Winactie

Tijdens de maand april 2023 dansten heel wat kleuterklassen mee met verschillende dansjes van Krullenbol. Door mee te dansen met ‘het regenlied’, ‘op stap’, of ‘sport is top’, konden ze kans maken op een mooie prijs. 

Vrije Basisschool De Bosuiltjes haalde alles boven: van originele kampeerspullen, kleurrijke petjes en enthousiaste kleuters tot straffe videoskills. Zij gingen dan ook lopen met een mooie prijs: een bon van de Banier t.w.v. €100. Je kan hun inzending hier bekijken!