die Keure Educatief

KRULLENBOL | KADET | PASSEPARTOUT | WOUW | LUNA

Welkom in de beweegclub

Bewegend leren is leuk, gezond en efficiënt! Het zijn maar enkele redenen waarom wij bewegend leren integreren in verschillende methodes voor het basisonderwijs. Om jou inspiratie te bieden om het ook zelf in je lessen toe te passen, hebben we een gloednieuwe club opgericht: de Beweegclub! Sluit je snel aan en ontvang elke maand* een leuke tip, actie of inspiratie in je mailbox.

Belang

Waarom is bewegend leren zo zinvol? Dankzij bewegend leren ontdekken je leerlingen een ruimere wereld rondom hen in plaats van constant in één klaslokaal te vertoeven en er vooral neer te zitten. Door te bewegen kun je de leerstof ook beter onthouden. En ten slotte, bij bewegen denk je misschien vooral aan inspanning, maar bewegen is ook ontspanning. Als je ontspannen bent, leer je vlotter. Hoog tijd dus om meer aan het bewegen te slaan!

Schrijf je in

Wil jij graag meer inzetten op bewegend leren in je lessen? Schrijf je in via het formulier hieronder en word lid van onze exclusieve Beweegclub. Je ontvangt maandelijks acties, tips of inspiratie in je mailbox.

* Vanaf oktober 2022 tot en met juni 2023 (niet met terugwerkende kracht).

Bekijk alle nieuws en inspiratie