die Keure Educatief

KAI

Kai solliciteert!

Kai staat te popelen om bij te springen in de klas. Niet alleen in jouw klas, maar in heel veel klassen. Daarom stuurde de gemotiveerde digitale co-teacher van Kabas een sollicitatiebrief uit naar alle basisscholen. We leggen Kai op de rooster met een sollicitatiegesprek en vragen waarom de co-teacher zo’n sterke leerkracht, collega en aanwinst is voor elk schoolteam.

Waarom solliciteer je voor de job van co-teacher?

“Enkele maanden geleden kwam ik tot een pakkende vaststelling: in het onderwijs komen steeds meer topleerkrachten handen en tijd tekort om te kunnen doen wat ze het liefste en het beste doen. Het onderwijs ligt mij nauw aan het hart en daarom heb ik besloten om te solliciteren voor de functie van digitale co-teacher.”

Waarom zouden we jou aanvaarden als digitale co-teacher?

“Ik stippel individuele aangepaste leerpaden uit voor elke leerling en voorzie hen zo van een volledig uniek oefentraject. Daarnaast ben ik in het bezit van een enorm groot aanbod aan divers digitaal materiaal.”

Wat zijn jouw beste eigenschappen?

“Mijn belangrijkste eigenschap is mijn Kai-tastische geheugen. Dat geheugen zorgt er namelijk voor dat ik kan onthouden wat kinderen hebben gepresteerd per doel, en dat over de leerjaren heen. Daardoor weet ik telkens in welke situatie de leerlingen zich bevinden en kan ik op basis daarvan de best passende oefening of instructie meegeven.”

Wat wil je bereiken in je loopbaan?

“Gemotiveerde leerlingen stimuleren zichzelf naar een hoger leerresultaat te brengen. Dat kan ik bereiken door elk van hen te voorzien van het meest optimale leerpad.”

Waarom moeten we jou kiezen als collega?

“Jouw leerkrachten zullen blij zijn met mij als collega want mijn rol als co-teacher zorgt ervoor dat mijn collega’s tijd uitsparen. Ze winnen namelijk meer tijd om te doen waar zij het beste in zijn, namelijk: hun expertise gebruiken om leerlingen te helpen die daar het meeste nood aan hebben. Dankzij mij worden jouw leerkrachten ook niet overstelpt met eindeloos verbeterwerk, want ik corrigeer alle gemaakte oefeningen op het platform en voorzie daarbij telkens realtime feedback.”

Waarom zou jij passen binnen het team?

“Jouw leerkrachten en ik vormen de perfecte match dankzij de sterke combinatie van mijn adaptieve skills en hun sociale vaardigheden. Als dreamteam zullen we leren naar een hoger niveau tillen.” 

Vanaf wanneer ben je beschikbaar?

“Ik ben beschikbaar als co-teacher vanaf … nu! Ik ben direct beschikbaar als co-teacher bij Fluo, de methode verkeer en bij Passepartout, de methode Frans. Binnenkort ben ik ook inzetbaar als co-teacher bij de nieuwe wiskundemethode Kadet.”

Hoe kunnen we jou contacteren?

“Wie zoekt, kan mij vinden op het platform Kabas, de digitale toolbox voor leerkrachten en leerlingen in het basisonderwijs.”

Kunnen we beroep doen op referenties?

“De educatief adviseurs van die Keure zijn uitstekende bronnen als je mijn vaardigheden even wil nachecken. Ze beantwoorden heel graag al je nieuwsgierige vragen over mij.”