Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw Brussels Hoofdstedelijk Gewest Online

(ROS Brussel)

De tweetalige onlineapplicatie ROS Brussel bevat alle wetten, ordonnanties en besluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de ruimtelijke planning in Brussel.

Een uitgebreide redactie past de wetgeving op ROS Brussel aan van zodra deze in het Belgisch Staatsblad verschenen is. Op de website kan u steeds de laatste updatedatum raadplegen. Bovendien is de wetgeving zowel in het Nederlands als in het Frans beschikbaar.

Is er een belangrijke wijziging in de wetgeving? Verandert er iets in de regelgeving van de domeinen die u interesseren? Dan brengt ROS Brussel u daarvan op de hoogte. Deze e-mailupdates zorgen ervoor dat u meteen mee bent en onmiddellijk naar de nieuwe of bijgewerkte tekst kunt doorklikken.

ROS Brussel is een werkinstrument. U wil de informatie dan ook naar uw eigen hand kunnen zetten en kunnen integreren in uw eigen dossiers, verslagen of rapporten. En dat kan dankzij volgende functionaliteiten:

  • aanduiden van favoriete (veelgebruikte) wetgeving via het ‘vlaggen’
  • toevoegen van eigen notities en documenten
  • mogelijkheid om informatie uit de databank in uw eigen documenten te kopiëren en te plakken
  • printen van specifieke teksten
  • zoeken naar relevante woorden uit teksten via een intuïtieve zoekmachine met uitgebreide filtermogelijkheden
  • via hyperlinks doorklikken naar andere relevante teksten in ROS Brussel of in Belgische databanken

Meer informatie of een offerte op maat?

Actueel

Een uitgebreide redactie zorgt ervoor dat de wetgeving op ROS Brussel wordt aangepast van zodra deze in het Belgisch Staatsblad verschenen is. Op de website kan u steeds de laatste updatedatum raadplegen.

Compleet

In ROS Brussel hebt u toegang tot alle delen van de reeks Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw – Brussels Hoofdstedelijk Gewest en dus tot alle wetten, ordonnanties en besluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de ruimtelijke planning in Brussel.

Gebruiksgemak

ROS Brussel kan u overal raadplegen. Bent u onderweg en wilt u bepaalde informatie opzoeken?  Ook op tablet en smartphone vindt u heel snel de info die u nodig hebt.

Ontdek de formules

Single user

  • jaarabonnement
  • één gebruiker
€ 276
/ jaar (incl. btw)

Multiple users

  • jaarabonnement
  • twee of meer gebruikers
offerte op maat

Nood aan meer informatie of een offerte op maat?

‘Ik wist niet wat geluk was tot ik warenwetgeving online leerde kennen.’

Aaren Acou