Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Download gratis posters van Verrekijker!

Van 21 tot 29 november is het de Voorleesweek. De ideale gelegenheid om de nieuwsgierigheid naar taal aan te wakkeren bij je leerlingen! Download hier leuke en leerrijke posters van Verrekijker om je klaslokaal mee aan te kleden. 

De set bestaat uit zes posters. Vijf daarvan behandelen de verschillende tekstsoorten: fictie, instructieve teksten, informatieve teksten, artikels en wervende teksten. Op de zesde vind je allerlei spellingstips. Een leuke manier om de nieuwsgierigheid naar taal bij je leerlingen aan te wakkeren.

Wil jij de posters van Verrekijker ophangen in je klaslokaal? Druk ze af op A3-formaat en klaar is Kees!

Tekstsoorten

 

 

Spellingtips 

Spellingtips

DOWNLOAD »


Ontdek onze taalmethode Verrekijker

Taal eens op een heel andere manier bekijken? Verrekijker is onze vernieuwende totaalmethode voor Nederlands en omvat twee pakketten:

Met Verrekijker ontdekken we taal vanuit nieuwsgierigheid en zetten we verschillende tekstsoorten centraal. We zoomen in op teksten, woorden en letters maar zoomen ook uit. We nemen ze onder de loep, zetten ze in de kijker en focussen erop ... Zo verkennen we met onze Verrekijker de omgeving waarin taal centraal staat en maken we kennis met betekenisvolle en uitdagende taalcontexten.

MEER OVER VERREKIJKER »

BEKIJK MATERIAAL VAN VERREKIJKER »

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief