Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Vraag jouw gratis posters van Verrekijker aan!

Van 3 tot 10 oktober was het de Week van het Nederlands. De ideale gelegenheid om een leuke posteractie rond taal te lanceren! Vraag jouw gratis set aan en kleed je klaslokaal aan met mooie, leerrijke posters van onze taalmethode Verrekijker. 

De set bestaat uit zes posters. Vijf daarvan behandelen de verschillende tekstsoorten: fictie, instructieve teksten, informatieve teksten, artikels en wervende teksten. Op de zesde vind je allerlei spellingstips. Een leuke manier om de nieuwsgierigheid naar taal bij je leerlingen aan te wakkeren.

Wil jij de posters van Verrekijker ophangen in je klaslokaal? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Registreren kan t.e.m. 8 november 2020. De actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Verrekijker

Ontdek onze taalmethode Verrekijker

Taal eens op een heel andere manier bekijken? Verrekijker is onze vernieuwende totaalmethode voor Nederlands en omvat twee pakketten:

Met Verrekijker ontdekken we taal vanuit nieuwsgierigheid en zetten we verschillende tekstsoorten centraal. We zoomen in op teksten, woorden en letters maar zoomen ook uit. We nemen ze onder de loep, zetten ze in de kijker en focussen erop ... Zo verkennen we met onze Verrekijker de omgeving waarin taal centraal staat en maken we kennis met betekenisvolle en uitdagende taalcontexten.

MEER OVER VERREKIJKER »

BEKIJK MATERIAAL VAN VERREKIJKER »

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief