die Keure Educatief

KAI

Win tickets voor 'AI' van Lieven Scheire

Maakte jij al kennis met Kai? Onze digitale co-teacher op Kabas kan vanaf nu ingezet worden in jouw lessen. Kai staat voor Kabas Artificiële Intelligentie, waarbij artificiële intelligentie de drijvende motor is achter de digitale co-teacher. AI is tegenwoordig overal en meer aanwezig dan we zelf beseffen. Ook Lieven Scheire maakte er een entertainende theaterspecial over en jij maakt kans op een duoticket om die show helemaal gratis te gaan bekijken!

Wie is Kai?

Kai is onze digitale co-teacher die je bij de blended learning methodes Kadet, Fluo en Passepartout te hulp schiet. Je co-teacher staat klaar op Kabas en geeft je leerlingen op het passende moment een slim aanbod van oefeningen en instructies. Kai stippelt adaptieve, individuele leerpaden uit, dus volstrekt uniek voor elke leerling. Dat kan de co-teacher dankzij de artificieel intelligente software van onze partner Adaptemy, een Iers bedrijf dat zich al sinds 2015 in AI voor educatie specialiseert. Dat voor bedrijven en instanties over de hele wereld, zoals bijvoorbeeld voor het Ministerie van Onderwijs van Singapore.

Win tickets voor Lieven Scheire

In de nieuwe theatershow van Lieven Scheire kom jij alles te weten over artificiële intelligentie, hoe het werkt, wat mogelijk is en wat er in de toekomst zal kunnen. Zo blijf jij up-to-date met momenteel één van de meest ingrijpende vormen van software in onze maatschappij en de motor achter onze digitale co-teacher Kai! 

Je kiest zelf op welke tickets je wil kans maken uit onderstaande opties:  

  • 09/02/2024 (20:15) – CC De Bogaard Sint-Truiden
  • 19/04/2024 (20:00) – Stadsschouwburg Antwerpen
  • 04/05/2024 (20:00) – Koninklijk Circus Brussel
  • 05/06/2024 (20:00) – De Spil Roeselare

Deelnemen voor een duoticket? Het enige wat jij moet doen is onderstaand formulier invullen! Deelnemen kan t.e.m. 22 september