die Keure Educatief

MOL EN BEER

Gids de ouders van je leerlingen doorheen mol en beer

De methode aanvankelijk lezen biedt een gratis gids voor de ouders van jouw leerlingen. Daarmee beschik je over kant-en-klaar materiaal om de ouders uit te leggen hoe hun kind straks leert lezen met de hulp van mol en beer

De ouderbrochure

De ouderbrochure geeft de ouders een inkijk in de methode en gaat dieper in op de leerdomeinen die behandeld worden, waaronder aanvankelijk lezen, voortgezet technisch lezen, schrijven, luisteren en spreken, creatief schrijven en taalbeschouwing. 

Per domein wordt een koppeling gemaakt naar de ouders en hoe zij kunnen bijdragen aan het leren van hun kind binnen dat domein. Zo krijgen ze bijvoorbeeld tips over hoe ze hun kind kunnen helpen bij het aanvankelijk lezen en welke materialen ze daarvoor kunnen gebruiken. 

Op het einde van de brochure wordt nog een overzicht gegeven van het materiaal van mol en beer dat ter beschikking is om ook thuis actief bezig te blijven met de methode. Zo maken de ouders onder andere kennis met de handpoppen, de stripverhalen, het bordspel en ook heel wat digitaal materiaal waaronder de schrijfapp van Luna.

Ontvang de brochure digitaal

De ouderbrochure kun je hieronder gratis downloaden.