Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Overheidsopdrachten - Opleiding op maat 

Waarom?

Het ziet er (nog steeds) naar uit dat de nieuwe wetgeving inzake overheidsopdrachten per 30 juni 2017 in werking zal treden. Het gaat enerzijds over de regelgeving voor de klassieke sectoren, anderzijds over de regeling voor de speciale sectoren. Daarnaast is er ook een geheel nieuwe wetgeving inzake concessies (van diensten) geïntroduceerd en werden wijzigingen op het vlak van de rechtsbescherming doorgevoerd.

Op deze studienamiddag wordt een praktijkgerichte overzicht van de belangrijkste wijzigingen inzake overheidsopdrachtenreglementering aangeboden, gebracht door specialisten.

De toelichting en duiding zal dus volledig gericht zijn op de voor de praktijk meest relevante nieuwigheden die vervat zijn in de volgende regelgeving:

  • De wet van 17 juni 2016 inzake overheidsopdrachten;
  • Het KB Plaatsing overheidsopdrachten;
  • Het KB tot wijziging van het KB Algemene Uitvoeringsregels.

Wie geef deze opleiding? Docenten: Team van gespecialiseerde Stibbe advocaten

 

 

DoelpubliekOp maat van: overheidsinstellingen en overheidsondernemingen, juridische beroepen (zoals bedrijfsjuristen, advocaten en magistraten), cijferberoepen, aannemings- en vastgoedbedrijven, studiebureaus, financiële instellingen, verzekeraars, financieel adviseurs, ...

 

Vraag een offerte op maat van

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief