Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.
Printing

Gespecialiseerd in het drukken van kunstboeken, tentoonstellings-, veiling- en catalogi, commercieel drukwerk en magazines.


Naar de website
Educatief

Gedrukte en digitale leermiddelen voor basis-, secundair- en deeltijds kunstonderwijs.


Naar de website
Professional

Relevante en kwalitatieve publicaties binnen de vakgebieden recht, management en fiscaliteit.


Naar de website
Opleidingen

Opleidingen binnen de vakgebieden recht, management, fiscaliteit en educatief, vaak als aanvulling op onze publicaties.


Naar de website

Nieuws

Die Keure lanceert POLPO

Die Keure lanceert POLPO

Met veel trots stelt die Keure POLPO voor: ons nieuw online leerplatform voor het secundair onderwijs. POLPO geeft toegang tot al het digitaal lesmateriaal van die Keure, dat tot op heden verdeeld werd via de lerarenpakketten op Knooppunt. Het platform brengt het digitaal lesmateriaal binnen handbereik van leerkracht én leerling. Het is een gebruiksvriendelijk en intuïtief platform dat naast lesmateriaal ook heel wat mogelijkheden biedt: digitale taken klaarzetten, resultaten opvolgen, differentiëren... en dit alles gekoppeld aan de Smartschoolaccount van de school. 

Lees meer »

Ceci n’est pas un calendrier

Ceci n’est pas un calendrier

Traditiegetrouw creëerde Agfa Graphics, in samenwerking met die Keure, een geavanceerde gedrukte kalender voor zijn vipklanten. Met duurzame innovatie als leidmotief biedt de kalender 2017 een verbluffende combinatie van hedendaagse kunst, grafisch ontwerp, schitterende drukkwaliteit en levendige verbetertechnieken. Ceci n’est pas un calendrier (Dit is geen kalender) is de titel van de kalender. 

Lees meer en bekijk de 'making-of' »

 

CEO Alexis Bogaert in Trends

“Om de kwaliteit te waarborgen is het van belang de hele keten in handen te hebben”, vindt Alexis Bogaert, CEO van die Keure. De Brugse uitgeverij en drukkerij investeert in een overname, verdere digitalisering én nieuwe drukpersen.

Trends, 18 december 2014

Lees hier het volledige artikel »

Over die Keure

Ons vakmanschap, onze 70 jaar ervaring en onze passie. Dé ingrediënten voor kwalitatief drukwerk en relevante uitgaven. Ingrediënten die ons als Belgisch bedrijf hebben doen uitgroeien tot een bedrijf met internationale bekendheid. Tot een belangrijke speler binnen het Belgische drukkerij- en uitgeverijlandschap.