Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

BOON

BOON is de nieuwe methode Nederlands voor het secundair onderwijs van uitgeverij die Keure. BOON is een methode Nederlands voor de 1e graad A-stroom en voor de 2e en 3e graad doorstroom- en dubbele finaliteit. De uitgave is geschikt voor alle netten en sluit perfect aan bij de nieuwe eindtermen

BOON biedt een nieuwe kijk op het vak Nederlands. Het is een doelgerichte methode Nederlands met een frisse en actuele inhoud. BOON richt zich op leerkrachten die doelbewust afwisselen tussen leerkrachtgestuurd en leerlinggestuurd onderwijs. De methode is modulair opgebouwd en plaatst de tekstsoort centraal. Elke module werkt toe naar een communicatieve eindopdracht, de oogst. Ontdek hier alle krachtlijnen van BOON. 

De uitgaven voor de 1e en 2e graad zijn beschikbaar. Momenteel bereiden we het materiaal van BOON voor de 3e graad voor dat de timing van de hervorming volgt.

Meer info? Bekijk het webinar over BOON 👇

1e graad

2e graad

HERBEKIJK MEER WEBINARS »

CONTACTEER JE EDUCATIEF ADVISEUR »


Testimonials

“Het is leuk dat de leerlingen een hele module lang rond hetzelfde thema werken en dan in hetzelfde thema een project uitwerken. Het idee achter de oogst is erg leuk. De leerlingen kijken bij het begin van de module al uit naar de komende oogst.”
Jasmien Mertens – Pestalozzi Antwerpen

 

“Het is een handig werkboekje waarin de leerstof via een boeiende omkadering wordt aangebracht.” 

Carolien Miguet – SIBBO OV4 Tongeren 

Nieuws

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief