die Keure Educatief

Serieus keurieus naar onze methodes?

Ben jij een leerkracht in het secundair onderwijs en op zoek naar een nieuwe methode? Wil je graag onze blended methodes, het digitale aanbod en het materiaal ontdekken? Ontdek het hier!

Wil je het aanbod van dichterbij bekijken op papier? Contacteer jouw adviseur of vraag jouw beoordelingsexemplaar aan!

Maak kennis met ons aanbod

Tijdens de Keurieusdagen op 6, 13 en 20 maart ontdekte je een primeur, want je kreeg toegang  tot de nieuwste inkijkexemplaren en webinars over onze methodes. 

Heb je de Keurieusdagen gemist? Geen probleem, want je blijft alles over onze methodes ontdekken wanneer het jou past op de Keurieusdagpagina voor: 

Keurieusdagen, iets voor jou?

Methodes op het programma

Talen

Leerkracht Frans of Duits in de A-stroom of D- en D&A-finaliteit? Kom alles te weten over onze methode Audace en/of Krass.

Geef je een taal in de B-stroom of A-finaliteit? Maak kennis met het blended materiaal van Max voor Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Wiskunde

De dag voor pi-dag was natuurlijk voorbehouden voor wie een passie heeft voor bewijzen, differentialen en parabolen: de wiskundeleerkrachten! Wie wiskunde geeft in de A-stroom of D- en D&A-finaliteit kan rekenen op de methodes VBTL en Nando. Voor wiskundeleerkrachten in de B-stroom en A-finaliteit doen we alles uit de doeken over Max-wiskunde.

Wetenschappen

Alle leerkrachten met een passie voor exacte wetenschappen ontdekken onze Isaac-methodes voor aardrijkskunde, fysica, natuurwetenschappen, biologie, chemie, techniek in de A-stroom, D- of D&A-finaliteit. Voor de B-stroom en A-finaliteit komen Max-natuur en Max-ruimte uitvoerig aan bod.

Ben je als mavo- of geschiedenisleerkracht net geboeid door de humane wetenschappen? Op deze Keurieusdag ontdek jij de sterktes van onze methodes Max-mavo en Janus.

Wie ICT geeft of ICT verwerkt in een ander vak, maakt kennis met onze methode ICT: Enter.