Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Alles im Griff Upd@te

In een steeds sneller evoluerende maatschappij, waarin nieuwe uitdagingen in een hoog tempo op ons talenonderwijs afkomen, speelt zelfreflectie voor elk leerwerkboek een belangrijke rol. Met de intrede van het ERK (het Europees referentiekader voor Talen), de grote diversiteit in taalachtergrond van onze leerlingen en de nieuwe leerplannen Duits voor de tweede en derde graad Katholiek Onderwijs Vlaanderen en GO! leek het ons dan ook een uitgelezen moment om onze Alles im Griff methode te updaten.

Essentieel blijft nog steeds de filosofie van de communicerende taaldidactiek, waarbij we onze leerlingen met behulp van onze methode Duits aanleren als een bruikbare taal, waarmee ze zelfstandig aan de slag kunnen. We leren moderne vreemde talen immers niet om de taal op zich, maar om er iets concreets mee te kunnen doen. Vandaar dat Alles im Griff Upd@te de communicatieve taaltaken in elk hoofdstuk een centrale plaats biedt.

Alles im Griff Upd@te is dan ook de vernieuwde communicatieve methode Duits voor het secundair onderwijs en de opvolger van het welbekende Alles im Griff Update.

Alles imGriff Upd@te is er voor de 2e en 3e graad ASO/TSO/KSO/CVO en sluit aan bij alle onderwijsnetten (KathOndVla, GO!, OVSG).

Nieuws

Webinar Duits

Herbekijk het webinar

Op 20 april stelden presentatrice Katja Retsin en adviseur Tim Peinen onze vernieuwde methode Duits, Alles im Griff Upd@te, voor tijdens een webinar. Tijdens deze interactieve presentatie lichtten ze toe wat de vernieuwing van Alles im Griff inhoudt en hoe je ermee aan de slag gaat. Heb je het webinar gemist? Herbekijk het hier.

Herbekijk het webinar »

Nieuw online leerplatform

Nieuw online leerplatform

POLPO geeft toegang tot al het digitaal lesmateriaal van die Keure voor het secundair onderwijs. Het platform brengt het digitaal lesmateriaal binnen handbereik van leerkracht én leerling. Het is een gebruiksvriendelijk en intuïtief platform dat naast lesmateriaal ook heel wat mogelijkheden biedt: digitale taken klaarzetten, resultaten opvolgen, differentiëren... en dit alles gekoppeld aan de Smartschoolaccount van de school. 

ALLE METHODES. ALLE JAREN. BINNEN HANDBEREIK.

Lees meer »

Leerlingen met een beperking in schriftelijke communicatie?

Leerlingen met een beperking in schriftelijke communicatie?

Maak kennis met Eureka ADIBib .
In hun catalogus kun je zien welke die Keure- methodes zij aanbieden.

Bekijk het aanbod »

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief