Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

TOPspel

Stel je eens voor...

Een klas waar de leerlingen zich mooi aan de afspraken houden, in stilte aan hun taak werken, elkaar helpen en aanmoedigen, beleefd zijn, hun vinger opsteken en alles netjes opruimen. Klinkt als muziek in de oren?

Een revolutionaire methodiek

TOPspel is een revolutionaire methodiek die ontwikkeld werd door De Sleutel* om sociale vaardigheden bij kinderen in de lagere school te trainen. De ingrediënten van TOPspel zijn teamwork, afspraken maken, positieve bekrachtiging en belonen. Gewenst gedrag wordt op een positieve en speelse manier ingeoefend.

Géén extra lestijden!

TOPspel wordt gespeeld tijdens de normale lessen. Je hoeft er geen extra lestijden voor te zoeken. Integendeel, het zal je tijdswinst opleveren!

Wetenschappelijk onderbouwd

Uit onderzoek blijkt dat er al na één TOPspeljaar een positief effect bestaat van TOPspel op leerkrachten en leerlingen. Lees meer »

 

Wil je graag meer weten over Topspel?

Wij komen gratis en vrijblijvend gedurende een halfuurtje TOPspel voorstellen op een personeelsvergadering. Bel naar Yannick Weyts, 09-231 57 48 of mail naar preventie@desleutel.be. Staat het schoolteam achter TOPspel? Dan plannen we dit samen in. Indien wenselijk kunnen we ook samen met jullie kijken of er lokaal extra subsidies kunnen worden gevonden om de kostprijs te verlagen.

Nieuws

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief