Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

TOPspel

Stel je eens voor...

Een klas waar de leerlingen zich mooi aan de afspraken houden, in stilte aan hun taak werken, elkaar helpen en aanmoedigen, beleefd zijn, hun vinger opsteken en alles netjes opruimen. Klinkt als muziek in de oren?

Een revolutionaire methodiek

TOPspel is een revolutionaire methodiek die ontwikkeld werd door De Sleutel* om sociale vaardigheden bij kinderen in de lagere school te trainen. De ingrediënten van TOPspel zijn teamwork, afspraken maken, positieve bekrachtiging en belonen. Gewenst gedrag wordt op een positieve en speelse manier ingeoefend.

Géén extra lestijden!

TOPspel wordt gespeeld tijdens de normale lessen. Je hoeft er geen extra lestijden voor te zoeken. Integendeel, het zal je tijdswinst opleveren!

Voor elke leerkracht en bijzondere leermeester

TOPspel kan gespeeld worden in élke les, zowel door de klasleerkracht als de leerkrachten godsdienst en lichamelijke opvoeding… Op die manier wordt TOPspel door de hele school gedragen en wordt het ingebed in de schoolcultuur.

* TOPspel kwam tot stand in samenwerking met die Keure, met de ondersteuning van Thomas More Antwerpen, Opleiding Toegepaste Psychologie en de KU Leuven.

KU Leuven

Thomas More

 

Meer informatie via preventie@desleutel.be of 09-231 57 48
Volg ons op Facebook

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief