Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Matti en Mona is nu al beschikbaar

Heb je leerlingen in je klas die moeite hebben met taal of thuis een andere taal spreken dan het Nederlands? Dan kun je rekenen op de methode Matti en Mona. De eerste thema's van de vernieuwde methode taalinitiatie voor anderstaligen en taalarme kinderen zijn vanaf nu beschikbaar in onze webshop. Zo schenk je in het 3e trimester nog veel aandacht aan woordenschat.

Wat is er beschikbaar?

Het schooljaar 2021-2022 gaat als een vaart, want je start momenteel aan het 3e trimester. Om die laatste periode extra in te zetten op Nederlandse taalverwerving, zijn Blok 1 t.e.m. 3 momenteel al beschikbaar in onze webshop. Die eerste drie blokken leren woordenschat aan die leerlingen op en rond de school het meeste nodig hebben.

Matti en Mona - werkboeken en handleiding blok 1 tot 3

 LEES MEER OVER DE BLOKKEN »

Aangepaste prijs voor Kabas

Normaal kost de Kabas-licentie voor al het digitale materiaal van Matti en Mona (blok 1 t.e.m. 7) voor een heel jaar per school 250 euro. Voor dit derde trimester (t.e.m. 30 juni 2022) is het mogelijk om het digitale materiaal op Kabas voor 75 euro (per school) aan te kopen. 

Matti en Mona - Digitaal materiaal op Kabas

 LEES MEER OVER HET DIGITALE MATERIAAL »

Ken je Matti en Mona nog niet?

Bekijk het webinar en leer hoe de methode Matti en Mona basis- en uitbreidingswoordenschat aanleert met behulp van veel visueel materiaal zoals digitale klikverhalen, woordkaarten, een beeldwoordenboekje en meer! 👇

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief