Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Nieuws

  • Secundair
  • Lager
  • Kleuter

Maatregelen in functie van de leerkracht

Gratis aanbod voor basis- en secundair onderwijs

Wij treffen heel wat extra maatregelen om de leerkrachten en leerlingen te blijven ondersteunen tijdens deze coronacrisis. We informeren je over al onze extra inspanningen via www.onderwijsdoetertoe.be

CEO Alexis Bogaert in Ondernemen 2017

CEO Alexis Bogaert in Ondernemen 2017

“Ik ben een grote voorstander van het subsidiariteitsprincipe waarbij de beslissingen op een zo laag mogelijk niveau worden genomen.” zegt Alexis Bogaert, CEO van die Keure. Hij sprak met Etion over ondernemen anno 2017.

Lees het volledige artikel »

Ceci n’est pas un calendrier

Ceci n’est pas un calendrier

Traditiegetrouw creëerde Agfa Graphics, in samenwerking met die Keure, een geavanceerde gedrukte kalender voor zijn vipklanten. Met duurzame innovatie als leidmotief biedt de kalender 2017 een verbluffende combinatie van hedendaagse kunst, grafisch ontwerp, schitterende drukkwaliteit en levendige verbetertechnieken. Ceci n’est pas un calendrier (Dit is geen kalender) is de titel van de kalender. 

Lees meer en bekijk de 'making-of' »

 

CEO Alexis Bogaert in Trends

“Om de kwaliteit te waarborgen is het van belang de hele keten in handen te hebben”, vindt Alexis Bogaert, CEO van die Keure. De Brugse uitgeverij en drukkerij investeert in een overname, verdere digitalisering én nieuwe drukpersen.

Trends, 18 december 2014

Lees hier het volledige artikel »