Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Nieuws


CEO Alexis Bogaert in Ondernemen 2017

CEO Alexis Bogaert in Ondernemen 2017

“Ik ben een grote voorstander van het subsidiariteitsprincipe waarbij de beslissingen op een zo laag mogelijk niveau worden genomen.” zegt Alexis Bogaert, CEO van die Keure. Hij sprak met Etion over ondernemen anno 2017.

Lees het volledige artikel »

Nieuw online leerplatform

Nieuw online leerplatform

POLPO geeft toegang tot al het digitaal lesmateriaal van die Keure voor het secundair onderwijs. Het platform brengt het digitaal lesmateriaal binnen handbereik van leerkracht én leerling. Het is een gebruiksvriendelijk en intuïtief platform dat naast lesmateriaal ook heel wat mogelijkheden biedt: digitale taken klaarzetten, resultaten opvolgen, differentiëren... en dit alles gekoppeld aan de Smartschoolaccount van de school. 

ALLE METHODES. ALLE JAREN. BINNEN HANDBEREIK.

Lees meer »

Ceci n’est pas un calendrier

Ceci n’est pas un calendrier

Traditiegetrouw creëerde Agfa Graphics, in samenwerking met die Keure, een geavanceerde gedrukte kalender voor zijn vipklanten. Met duurzame innovatie als leidmotief biedt de kalender 2017 een verbluffende combinatie van hedendaagse kunst, grafisch ontwerp, schitterende drukkwaliteit en levendige verbetertechnieken. Ceci n’est pas un calendrier (Dit is geen kalender) is de titel van de kalender. 

Lees meer en bekijk de 'making-of' »

 

CEO Alexis Bogaert in Trends

“Om de kwaliteit te waarborgen is het van belang de hele keten in handen te hebben”, vindt Alexis Bogaert, CEO van die Keure. De Brugse uitgeverij en drukkerij investeert in een overname, verdere digitalisering én nieuwe drukpersen.

Trends, 18 december 2014

Lees hier het volledige artikel »